Video I Conferință de presă Mircea Rednic înainte de Dinamo-Farul

Dinamo se pregătește de meciul cu Farul de luni seară, ultima întâlnire din 2021 pentru echipa noastră.

Liniștea obținută după victoria cu Chindia a fost doar una temporară, asta deoarece înfrângerea cu Mioveni a stricat și mai mult atmosfera în jurul echipei, dar și în vestiar.

Câțiva jucători au părăsit deja echipa, alții sunt suspendați pentru meciul cu Farul, astfel că misiunea noastră se anunță de pe acum una foarte, foarte complicată. Dar Dinamo are nevoie de puncte ca de aer, așa cum și Rednic are nevoie de puncte pentru a putea pregăti în liniște campania de transferuri din iarnă.

Meciul a fost prefațat în cadrul unei conferințe de presă, de către tehnicianul din Ștefan cel Mare.

”Ultimul meci, care e cel mai important. Ultima impresie poate să schimbe multe, o să încercăm să scoatem un rezultat bun, chiar dacă am jucători lipsă. Deian, Radu, Răuță suspendați. Am și jucători cu probleme, Rici nu s-a antrenat ieri, am reușit să fac un lot de 18 jucători.

Au plecat jucători, s-au făcut ceva greșeli în contract, notificarea s-a făcut pentru data de 15 decembrie, ultimul meci e pe 21. Era greu ca jucătorii care au primit notificare să mai joace, să se concentreze pe meci. Decizia a fost de comun acord ca ei să plece. Nu îi opream, nu a fost totuși din partea noastră corect.

Eu sunt antrenorul lui Dinamo, mă interesează echipa mea, mă interesează să luăm cele 3 puncte, sunt probleme de efectiv, este ultimul meci, o ultimă șansă, după ultimul meci o să discutăm cu conducere ,o să facem lotul, ce jucători ne trebuiesc pentru începutul anului 2022”, a spus Rednic în cadrul conferinței de presă.

Rednic nu a vrut să discute foarte mult despre echipa antrenată de Gică Hagi, dar a atras atenția asupra faptului că ei vin în Ștefan cel Mare pentru a obține toate punctele puse în joc:

”E o echipă foarte bună, bine organizată, au jucători talentați, antrenor bun, un lot foarte bun pe care eu nu îl aveam atunci. Nu trec printr-o perioada bună, au obiectiv de a intra în play-off. Chiar dacă câștigau cu CFR, știu cum se pregătesc meciurile, a preluat echipa, pregătește bine meciurile Gică Hagi.

Trebuie să faci un meci foarte bun ca să iei un punct, eu o să tapez pe ultima impresie care contează. Am câștigat un meci, un meci pe care l-am avut la mâna noatstra, am pierdut din cauza noastră.

Nu există niciun meci special, e un meci important pentru echipa mea, nu are legătură cu ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus Mircea Rednic.

Thomas Vestenicky și Petar Gluhakovic și-au încheiat deja angajamentele cu Dinamo și nu îi vom mai vedea în lotul echipei noastre.

Plamen Iliev a fost aspru criticat de Mircea Rednic după meciul cu Mioveni, după încă un penalty comis de portarul bulgar, iar acesta nu a reacționat bine la criticile lui Rednic și a decis să plece de la echipă, dar oricum soarta lui era deja decisă. Astfel că cel mai probabil Mihai Esanu va fi titular luni seară, o ultima șansă pentru Esanu să îi demonstreze lui Rednic că poate fi o soluție în 2022, dar cu siguranță va fi adus un alt portar în pauza competițională.

Trei dintre titularii ultimei etape, dintre care doi fotbaliști esențiali în acest moment pentru Dinamo nu vor fi apți, din cauza cumului de cartonașe. Răuță și Sorescu au adunat deja câte 7 cartonașe galbene, Andrei Radu a ajuns la 4 avertismente, astfel că vor fi doar spectatori luni seară.

Lasă un răspuns