Flavius Stoica, prima reacţie după ce a devenit antrenorul lui Dinamo

Flavius Stoican a avut o primă reacţie după ce a devenit noul antrenor al lui Dinamo. Acesta revine după şase ani la gruparea din Ştefan cel Mare şi îl va înlocui pe Mircea Rednic. Tehnicianul de 45 de ani are un singur obiectiv, salvarea de la retrogradare! Misiunea este dificilă din moment ce alb-roşiii sunt pe penultimul loc în Liga 1.

Flavius Stoican aşteaptă să fie prezentat şi anunţă că este gata să dea totul pentru echipă. În 2015 era demis şi înlocuit cu Mircea Rednic.

”Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Flavius Stoican.

Al 4-lea antrenor al lui Dinamo din acest sezon ar fi avut o reacţie memorabilă în care a fost sunat pentru a-l înlocui pe Mircea Rednic.

”Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-ar fi spus Flavius Stoica lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu, potrivit gsp.ro.

Mircea Rednic, după ce a fost demis

”Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo”, a spus Rednic.

”Puriul” nu se aștepta la un astfel de final, cel puțin în acest moment, a spus că nu a semnat nicio reziliere și că așteaptă să vadă ce i se va propune din partea conducerii.

”Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.”

3 gânduri despre &8222;Flavius Stoica, prima reacţie după ce a devenit antrenorul lui Dinamo&8221;

  1. Ce raspuns mai poti avea? Conducatorii nostri dragi ne vor in b . Au vazut ca Rednic vrea din pauza asta sa cladeasca o echipa sa scape de pseudo fotbalostii din lot si sa salveze clubul si cum ei nu doresc asta l au mazilit. Mai poti spune ceva? Eu unul le spun membrilor ddb si conducerii ddb sa sisteze orice ajutor pentru a pleca acesti minunati conducatori pentru ca oricum ei vor retrograda echipa.Rednic era singurul ce putea salva echipa . Unde mai pui ca el mai aducea si bani de acasa. Stoican ce sa faca? Ce performante are ? Ce a facut ca antrenor pe unde a fost? NIMIC. Asta o sa faca si aici . Asa ca vai de mama noastra

Lasă un răspuns