Mureșan și Stoican pregătesc un nou transfer la Dinamo! Mijlocașul care poate ajunge în Ştefan cel Mare

Oficialii lui Dinamo mai pregătește un transfer, după ce l-a transferat pe veteranul Răzvan Patriche, de la Academica Clinceni.

Dinamo are acum nevoie de intăriri la mijlocul terenului, după ce Cătălin Itu a plecat de la Dinamo, iar Michel Espinosa nu intră în planurile antrenorului.Flavius Stoican este în căutare de soluţii pentru a întări Dinamo înainte de partea a doua a campionatului. “Câinii” l-au transferat pe Răzvan Patriche de la Clinceni şi au pus ochii pe un alt fotbalist al “lanternei”. Este vorba despre mijlocașul Denis Ventura (26 de ani), notează Fanatik.

Slovacul joacă la Clinceni de la începutul anului 2020 și a avut evoluții apreciate în tricoul ilfovenilor, mai ales în sezonul precedent, când echipa a reușit calificarea în play-off sub comanda lui Ilie Poenaru.

Ventura a jucat în 15 partide pentru cei de la Clinceni în acest sezon, reușind să marcheze de două ori și să ofere un assist. 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Ventura.

”Am făcut o listă, după ce am vorbit cu domnul președinte și cu Radu și rămâne de văzut în ce condiții ne vom despărți de unii dintre ei.

În funcție de ce va rămâne, vom încerca să acoperim posturile deficitare. Avem, într-adevăr, un număr de jucători care ar fi în atenția noastră, dar nu ar fi corect să dăm nume pentru că există posibilitatea să-i și pierdem”, a spus Flavius Stoican.

Răzvan Patriche, primul transfer al lui Dinamo din această iarnă: ”Eu sunt optimist că pot ajuta echipa și ne putem salva de retrogradare. Altfel nu veneam!”

Până acum au fost doar plecări de jucători și discuții despre alte plecări, dar fără alte noutăți la nivel de lot. Însă cu o zi înaintea reunirii, oficialii clubului au ajuns la un consens cu Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni.

Fundașul de 35 de ani al lui Academica Clinceni a renunțat la aproape cinci luni de salariu pentru a deveni jucător liber și să semneze cu Dinamo. Patriche a vorbit despre venirea la Dinamo, cine l-a convins să semneze și ce înseamnă acest transfer pe final de carieră:

”Sunt foarte bucuros, îți dai seama. Am ajuns la Dinamo, un club de tradiție. Este foarte important pentru mine. Am semnat pe un an și jumătate. Dacă rămânem în Liga 1, mai rămân încă un an. Dacă ne salvăm de la retrogradare, contractul se prelungește automat cu un an de zile. Dar eu zic că rămânem.

Nu am plecat în condiții foarte bune de la Clinceni. Eram neplătit de patru luni jumătate. Mi-am depus memoriu și am devenit jucător liber. Am plecat fără bani de la Clinceni și am renunțat la bani ca să vin la Dinamo! Încă nu am fost la Săftica și nu i-am cunoscut pe băieți. Azi la ora 16:00 o să mă întâlnesc și eu cu colegii. Eu o să fiu prezentat mâine. Doar aseară m-am întâlnit cu domnul Mureșan și am semnat.

La Clinceni am trecut prin momente grele dar și prin momente foarte frumoase. Am amintiri plăcute de la Clinceni și sper să pot spune același lucru și despre Dinamo. Eu mă bucur că am ajuns la Dinamo și mă bucur că s-au gândit la mine în momentele astea dificile.

Eu sunt optimist că pot ajuta echipa și ne putem salva de retrogradare. Altfel nu veneam! O să fim o echipă mai unită și vom demonstra că locul lui Dinamo nu este acolo.

Flavius Stoican m-a contactat pentru prima oară. Am vorbit și cu domnul Mureșan. Nu a fost foarte greu să mă convingă. Când m-a întrebat dacă vreau să vin la Dinamo am acceptat imediat! Nici măcar nu am discutat de salariu, de nimic! Flavius e un antrenor care unește jucătorii, știe să fie aproape de ei și poate crea un grup frumos la Dinamo. Atunci când ai un grup unit, numai contează foarte mult valoarea individuală și putem progresa.

Atâta timp cât sunt sănătos și nu mă accidentez eu zic că pot juca fără probleme. Cel mai important e să fiu sănătos, și de ce nu, să continui și după un an și jumătate și să îmi închei cariera la Dinamo! Ar fi cel mai frumos lucru. Dinamo cu siguranță avea nevoie și de un jucător cu experiență. Au un lot foarte tânăr și nu foarte experimentați. Sunt câțiva jucători experimentați dar nu de ajuns. Sper să se rezolve problemele în apărare.

Cred că ne batem pentru cele două locuri de baraj. O să fie o luptă foarte grea. Dinamo se bate cu Gaz Metan Mediaș, CS Mioveni, cam astea sunt. Important e când se trage linie înainte de playout să fim cât mai aproape de ele și să fim toate la același nivel”, a declarat Patriche.

Lasă un răspuns