Tomozei ajunge în Ștefan cel Mare. Impresarul fundașului, detalii despre această mutare

Fundaşul dreapta Marius Ionuţ Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat cu Dinamo, un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului competiţional 2022-2023.

Noul jucător dinamovist se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de a Săftica şi ar putea debuta mâine în tricoul alb-roşu, în primul meci amical al anului, CS Mioveni vs Dinamo Bucureşti (ora 12:30, CNF Buftea).

Bogdan Apostu, impresarul lui Marius Tomozei, a oferit detalii despre acest transfer, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Marius Tomozei a avut un conflict cu antrenorul de la UTA, Laszlo Balint, fiind exclus din lot.

Tomozei a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului competițional 2022-2023.

„Tomozei a venit prin acord de transfer de la UTA. Tomozei nu s-a despărțit de UTA prin scandal, din contră, n-a cerut nicio sumă compensatorie. E adevărat că a avut un conflict cu (Laszlo) Balint, acesta este motivul pentru care a plecat de la UTA. Nu au existat considerente sportive pentru care el nu a mai continuat la Arad. Nu se pune problema că nu a continuat pentru că n-a dat randament sau n-ar fi corespuns din punct de vedere sportiv. A avut un conflict verbal cu Balint, antrenorul a considerat că nu mai face parte din lot și asta a fost.

Contractul e pe un an și jumătate cu Dinamo. Au mai fost două oferte pentru Tomozei în această iarnă, dar a ales Dinamo pentru că, lăsând la o parte situația grea în care se află clubul în acest moment, este o echipă mare. E clar că, dacă va face o jumătate de sezon bună la Dinamo, cota lui va crește.

Nu vreau să vorbesc despre sume, dar ambele părți sunt mulțumite. Dinamo oferă salarii decente pentru Liga 1″, a spus Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

  • 4 meciuri a jucat Marius Tomozei în acest sezon la UTA
  • 150.000 de euro e cota fundașul dreapta de 31 de ani
  • 4 luni au trecut de ultimul meci oficial al lui Marius Tomozei, pe 10 septembrie 2021 cu Rapid, când a jucat 24 de minute

Lasă un răspuns