Flavius Stoican pierde primul meci pe banca lui Dinamo

Dinamoviștii au avut un parcurs de coșmar în actualul sezon. Cu 14 eșecuri în actualul sezon, „câinii” speră să aibă parte de un nou început cu Flavius Stoican pe bancă, însă până atunci trag tare în perioada de pregătire, pe care o efectuează la Săftica.

Până la primul joc oficial din 2022, Dinamo a întâlnit astăzi, într-un meci amical pe CS Mioveni, una dintre adversarele directe din acest sezon pentru evitarea retrogradării.

Fără jucători importanți în primul „11”, precum Gabi Torje și Ricardo Grigore, care au acuzat o stare de răceala, dar și fără Steliano Filip, Iliev, Buleică și Tomozei, care au avut un program separat azi, Dinamo a jucat modest și pierdut contra celor de la CS Mioveni, 0-2.

Meciul amical s-a jucat la la Buftea, la Centrul Național de Fotbal. Scorul a fost deschis în minutul 42. După ce fundașii lui Dinamo au respins o centrarea, mingea a ajuns în bandă, la Daniel Toma. Acesta a intrat în careu, a trecut de doi dinamoviști și i-a pasat lui Sanoh, care a marcat cu un șut din prima, de la 6 metri.

Stoican a introdus mai mulți tineri în partea secundă, iar aceștia nu au avut forța de a pune probleme adversarilor. Scorul final stabilit în minutul 80, de Veres. Acesta a primit o pasă în careu, a profitat de lipsa de marcaj și a marcat cu un șut de la 10 metri.

Dinamo în prima repriză: Eșanu – Nica, Ehmann, Pariche, An. Radu – Răuță (cpt), Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski
Au mai jucat: Fara, Giafer, Popa, Amzar, Crețu, Cl. Stan, A. Bani, Mihaiu, Răducan, Țîră

În următorul amical, Dinamo va evolua la Ovidiu, sâmbătă 15 ianuarie (ora 18:00), împotriva Farului Constanța, în direct la Pro X.

2 gânduri despre &8222;Flavius Stoican pierde primul meci pe banca lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns