Dinamo, reziliere de contract cu unul dintre jucătorii care nu intra în planurile lui Stoican

Dinamo se pregătește pentru o ultimă parte de foc a sezonului, când echipa trebuie să părăsească penultimul loc al clasamentului Ligii 1.

În această iarnă, echipa noastră, momentan s-a întărit prin aducerea a cinci jucători noi, dar trebuie să se și despartă de anumiți jucători care nu intră în planurile lui Flavius Stoican. Noul tehnician având la dispoziție și un lot destul de numeros.

Fotbalistul adus de Mircea Rednic, Michel Espinosa (28 de ani) nu intra în planurile lui Flavius Stoican, pentru asamblarea uni lot competitiv pentru salvarea de la retrogradare. Așadar, conducerea lui Dinamo, a demarat acțiunea de reziliere a contractului cu jucătorul francez, ne informează Radio Dinamo.

Acesta a fost folosit pentru ultima dată în partida amicală cu Buzău, câștigată cu 3-2 de Dinamo. Era anunțat titular și în partida cu Astra, dar a fost înlocuit în ultimul moment. De atunci, acesta nu a mai fost folosit deloc și Rednic anunța în cadrul conferințelor de presă că este accidentat, dar nu s-a știut în niciun moment despre ce este vorba.

Chiar dacă dorea să renunțe la serviciile sale, Dinamo avea probleme în a realiza acest lucru. Acesta avea mari probleme cu o accidentarea și renunțarea la serviciile sale nu este chiar simplă. Din fericire acordul de astăzi a rezolvat o problemă complicată pentru clubul nostru.

  • 4 meciuri a adunat Espinosa la Dinamo, dintre care trei ca integralist
  • 5 luni trecuseră între momentul în care mijlocașul jucase ultimul meci oficial, la Botev Plovdiv, și prima prezență la Dinamo

Oficialii clubului au găsit portar pentru primăvară!

Conducerea lui Dinamo, care a ratat transferul lui Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj, a ajuns la un acord cu Concordia Chiajna, locul 4 din Liga 1, pentru împrumutul francezul Thomas Chesneau. Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a dat detalii despre împrumutul goalkeeper-ului la Dinamo.

”Încă nu am parafat nimic, dar am convenit cu domnul Mureșan să facem actele azi. Este un portar de mare calitate. Nu vă uitați la faptul că am ajuns noi să împrumutăm la Dinamo. Mi-aș dori să aibă noroc și Dinamo, și Thomas Chesneau. La noi a fost dezavantajat de regula potrivit căreia trebuie să folosim un jucător sub 19 ani și unul sub 20.

Într-un fel, Chesneau a fost sacrificat. De aceea s-a ajuns la această situație. Cred că va face face treabă bună la Dinamo. E pregătit. E motivat. Nu am discutat despre ce va fi din vară. Vom vedea atunci. Până atunci, să-și facă treaba și, și Dinamo”, a spus Tănase.

2 gânduri despre &8222;Dinamo, reziliere de contract cu unul dintre jucătorii care nu intra în planurile lui Stoican&8221;

Lasă un răspuns