S-a aflat arbitrul de la derby-ul Dinamo – FCSB

Dinamo și FCSB se vor întâlni duminică, de la 20:00, într-un meci care va conta pentru etapa cu numărul 23, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Cel mai așteptat meci al fotbalului din România, Dinamo – FCSB, se va disputa la finalul acestei săptămâni, iar Comisia Centrală a Arbitrilor i-a încredințat lui Ovidiu Hațegan partida.

Până în acest moment, Hațegan a mai condus-o pe Dinamo de 53 jocuri. Palmaresul “câinilor” fiind de 19 victorii, 20 remize și 14 înfrângeri.

De partea cealaltă, Fcsb cu “centralul” de 41 de ani are 46 jocuri. Contabilizate în 21 victorii, 15 remize și 10 înfrângeri. În actualul sezon Hațegan i-a “fluierat” pe dinamoviști în două meciuri, iar pe cei de la FCSB într-un singur joc.

Se încinge derby-ul din Liga 1! DDB, comunicat furibund

Se-ncinge Derby de România cu o săptămână înaintea partidei. Reprezentanții proiectului „Doar Dinamo București” au emis un comunicat extrem de dur la adresa lui Marcel Bîrsan, arbitrul care a condus partida de la Pitești. Acesta le-a anulat dinamoviştilor un gol marcat de Cosmin Matei, pe motiv de fault în atac.

Nu doar arbitrul a fost atacat de către ”câinii roșii”. Aceştia au început deja războiul psihologic înaintea meciului FCSB – DINAMO şi au atacat şi formaţia condusă de păstorul, Gigi Becali.

”LĂSAȚI-NE SĂ NE SALVĂM! Am fi preferat ca ai noștri să joace prost și să câștige. Dar au jucat bine. S-au bătut pentru fiecare minge. Au arătat că pot atunci când își doresc să joace. Au alergat, au muncit și meritau măcar un egal. Nu pentru că un egal ne-ar fi încălzit foarte tare, dar ne-ar fi dat curaj, mai ales că urmează o serie de meciuri foarte grele.

Din păcate, parcă am fi blestemați ca atunci când jucăm să apară Marcel Bîrsan la centru. Anul trecut în aprilie, ne-am dus la Cluj cu o echipă cârpită. Nu știm ce șansă aveam în acel meci, în fața campioanei. Dar cel care nu ne-a dat nicio șansă a fost tot Bîrsan. Două eliminări văzute doar de el, încă din prima repriză: Paul Anton și Bejan. Am rezistat eroic în 9 oameni, până în ultimele minute, când clujenii au reușit să înscrie. După acel meci, toată lumea a fost de acord că eliminările au fost gratuite.

(…) După acel meci, Bîrsan a pozat în victimă. S-a dus pe la Poliție să depună plângere că primește mesaje de la suporteri. Păi, nu plângere trebuia să depună Marcel. Trebuia să-și depună ecusonul FIFA. Și eventual CV-ul la forțele de muncă. Multă lume îl vede ca pe un bun controlor STB sau chiar ospătar.

La meciul de aseară, reclamantul Bîrsan a găsit prilejul perfect pentru a se răzbuna pe Dinamo și pe suporteri. Ne-a anulat un gol perfect valabil. Un gol spectaculos și curat. Matei a căzut în genunchi ca într-o rugăciune la moaștele Sf. Marcel, dar soarta meciului părea decisă încă dinainte de fluierul de start. Noi pe cine trebuie să rugăm să avem parte de arbitraje corecte? E cineva prin CCA care ne aude? Urmează un meci cu una dintre cele mai favorizate echipe. Avem vreo minimă șansă să avem parte de un ARBITRAJ CORECT?”, este mesajul vehement al dinamoviștilor.

Lasă un răspuns