Mircea Rednic, notificare către conducerea lui Dinamo! Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu

Mircea Rednic (59 de ani) a fost îndepărtat de la Dinamo pe 21 decembrie 2021, după ce administratorul special Iuliu Mureșan l-a acuzat pe antrenor că este “negativist” și că a întreținut o atmosferă conflictuală la echipă.

Acum, ”Puriul” a trimis o solicitare către conducerea lui Dinamo, prin care îşi cere salariul până la finalul contractului. Plătit până în momentul demiterii sale, tehnicianul vrea mai mulţi bani în acest moment.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, spune că Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo în baza unei clauze din contract, iar clubul nu trebuie să îi mai achite niciun salariu în acest moment.

”Eu nu am mai discutat cu domnul Mircea Rednic, dar am înțeles că ne-a trimis o hârtie oficială la club prin care ne solicită să îi dăm banii până la sfârșitul contractului.

Dar noi considerăm că nu trebuie să facem așa ceva, deoarece l-am demis conform unei clauze din contract. Și nimeni nu te poate ține o veșnicie în funcție dacă nu ai rezultate. Credeți-mă că sunt un om cu mare experiență și nu riscam să bag clubul într-un litigiu aiurea cu domnul Mircea Rednic, dacă noi nu eram acoperiți de contract.

Aveam să îi plătim domnului Rednic doar banii aferenți salarului dânsului pe luna noiembrie, atât. Avea și dânsul o clauză în favoarea sa, dar nu s-a mai putut folosi de ea deoarece nu și-a îndeplinit obiectivele.

Îmi pare rău că a trebuit să ne despărțim în aceste condiții de Mircea Rednic, dar nu mai mergea așa și a trebuit să luăm o decizie pentru binele lui Dinamo. Acum nu știu dacă dânsul ne-a reclamat și la Comisii. Nouă nu ne-a venit până acum nicio astfel de chemare la judecată”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit ProSport.

Lasă un răspuns