Video I Florin Răducioiu, optimist înainte de derby. Anunț despre demolarea stadionului

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo și team-managerul echipei, Florin Răducioiu au susținut astăzi o conferință de presă înainte de meciul cu FCSB și a prefațat duelul de mâine seară.

În ciuda locului ocupat în clasament și a evoluției extrem de modeste din precedenta etapă – când au fost învinși de FC Argeș, scor 1-2 – dinamoviștii speră să facă o figură frumoasă în derby-ul cu FCSB. Acesta este programat duminică, 30 ianuarie, la ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Florin Răducioiu, a vorbit în cadrul conferinței de presă organizate astăzi la stadionul Dinamo, despre duel, dar și despre importanța acestui meci.

”Nu îmi permit să întru în detalii tactice, este un meci derby, în ciuda faptului că poziția noastră în clasament este pe care o știe toată lumea, rămâne un meci în care cred că, mai ales după meciul tur, băieții vor să își ia o revanșă din punct de vedere al rezultatului, al jocului.

Mister știe foarte bine, dorim să câștigăm acest meci. Este un meci ca toată celelalte una peste alta, avem nevoie de puncte, mă aștept un meci frumos, pe care să îl câștigăm.

Trebuie și o doză de noroc, vreau acum, nu comentez deciziile arbitrilor, e omenește, dar într-adevăr ținând cont de situația noastră, mi-aș dori să fie cât mai buni și atenți la deciziile pe care le iau, mă refer la Pitești, era important acel gol. Nu căutăm scuze, apar probleme peste tot, cam asta e”, a declarat Răducioiu în cadrul conferinței de presă.

Demolarea stadionului central este programată pentru finalul primvarii, începutul verii, astfel că este un meci care va intra în istorie. Acest anunț a fost confirmat și de ”Marele Blond”:

”Cum a zis și Johnny (nr. Ionel Culina, ofițerul de presă al FC Dinamo), e ultimul derby pe acest stadion. Așa am auzit și am informații in acest sens, cam asta e”, a mai spus Răducioiu.

Lasă un răspuns