Cristi Pulhac, înainte de Dinamo – FCSB: ”E cel mai potrivit pentru perioada asta”

Derby-ul Dinamo – FCSB se va juca în această seară de la ora 20:00, pe stadionul Dinamo. Partida are o miză uriașă în ciuda situațiilor total diferite în care se află cele două echipe.

Indiferent de rezultatul din derby, obiectivul ”câinilor” rămâne acelaşi: salvarea de la retrogradare. Iar Cristi Pulhac este convins că Stoican este omul potrivit să o salveze pe Dinamo.

Fostul căpitan în Ştefan cel Mare l-a lăudat pe antrenorul ”câinilor” şi a afirmat că este convins că echipa sa de suflet va reuşi să facă un meci bun în derby.

”Aşteptările sunt mult mai mari, în afară de meciul ăsta, aştept ca Dinamo să crească de la meci la meci. Mă bucură faptul că a venit Stoican.

E cel mai potrivit pentru perioada asta prin care trece Dinamo. Cred că dacă Dinamo va face un meci bun, un scor bun, cred că va fi un impuls pentru jucători pentru următoarele meciuri care vor urma.

Să câştigi un derby în situaţia în care sunt ei acum cred că îi va descătuşa şi vor prinde încredere mai multă. Sincer şi problemele care sunt acum la echipă îşi spun cuvântul.

Trec printr-o perioadă proastă, sunt pe un loc foarte prost. Eu aştept de la etapă la etapă să urce un pic în clasament. E puţin ingrijorător faptul că nu câştigă.

Dacă ar face un rezultat pozitiv şi un meci bun contra FCSB-ului cred că va fi şi o încredere a jucătorilor, că uite că se poate”, a declarat Cristi Pulhac.

”Derby de România” cu casa închisă

Cel mai așteptat meci din Liga 1 de către suporteri se va juca duminică seară într-o atmosferă așa cum doar ”câinii” o pot face. Toate cele 5.000 de bilete scoase la vânzare au fost epuizate. Adică 30% din capacitatea arenei din Ștefan cel Mare.

Dintre cele 5.000 de bilete, 200 vor ajunge la angajații lui Gheorghe Becali, din peluza roș-albastră.

În etapa a 23-a din Liga 1, Dinamo o va întâlni pe FCSB, duminică, 30 ianuarie, de la ora 20, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns