Flavius Stoican, mesaj de susținere pentru Iuliu Mureșan

Dinamo a înregistrat un nou eșec drastic în Liga 1, 0-4 contra lui FC Botoșani, iar echipa lui Flavius Stoican își diminuează șansele pentru salvarea de la retrogradare.

Administratorului special al clubului, Iuliu Mureșan este detestat de fanii dinamoviști din toate colțurile lumii. Aceștia îi reproșează oficialului măzilirea antrenorului Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican, precum și campania catastrofală de achiziții din mercato. În pauza de iarnă, după ce l-a măzilit pe Rednic, Mureșan a pus pe liber 12 jucători și a adus alți 12, mulți sosiți după reluarea campionatului.

Acesta nu a mai oferit nicio declarație după meciul din ultima etapă, nu a transmis niciun mesaj de susținere pentru Flavius Stoican și mulți se întreabă dacă nu vrea iar să ia vreo decizie drastică, așa cum s-a întâmplat în luna decembrie, ori chiar să se gândească la demisie, așa cum s-a speculat pe anumite site-uri.

Dacă Mureșan nu a transmis niciun mesaj de susținere pentru Flavius, antrenorul adus de el la echipă, tehnicianul lui Dinamo a spus că Mureșan este trist pentru ceea ce se întâmplă la echipă, dar nu ar trebui să renunțe:

”Mureșan își dorește la fel ca cel mai pătimaș suporter să ieșim din situația asta. Are momentele lui de tristețe, din punctul meu de vedere, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva echipa. Este un om puternic, indiferent de supărările oamenilor, nu trebuie să cedeze. Nu este fericit, de 7 luni de când a venit la Dinamo, nu știu dacă a avut o zi fericită” a spus Stoican în cadrul conferinței de presă.

Flavius Stoican, absențe importante înaitea duelului cu CSU Craiova

”Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză pentru toată lumea. Încercăm asta, chiar dacă starea de spirit nu este la cotele la care îmi doresc, important e să nu cedăm. Nu trebuie să dezarmăm.

Înainte de meci suntem încrezători. Dezamăgirea este că avem momente foarte bune de joc, în care dominăm adversarul, apoi luăm gol și începe o temere. Încerc să le scot asta din cap, important este să jucăm dezinvolt. Avem o temere, pentru că luăm goluri antologice. Devine o temere să nu greșim, iar eu trebuie să corectez lucrurile astea. Să fim mult mai atenți, să nu mai fim superficiali.

În general, când nu sunt rezultate, oamenii încearcă să găsească soluții. Până vom avea o soluție clară, eu sunt aproape de jucători, ei doresc să salveze echipa de la retrogradare.

Nu îmi este teamă, dacă mie mi-ar fi, aș transmite asta și jucătorilor. Sunt atent, au jucători valoroși, dar dacă luăm unu contra unu, vreau ca jucătorii noștri să demonstreze că sunt mai buni decât adversarii. Văd dorință, atitudine spre bine, dar vreau să-și arate calitățile mai mult, pentru că am jucători cu potențial.

Vreau ca atunci când ajungem în faza ofensivă și ne creăm o ocazie, să dăm gol. Și vom avea ocazii mâine, cu CSU. Sunt convins de asta!”, a mai spus Stoican, la conferința de presă.

Flavius Stoican a fost numit antrenor la Dinamo pe 22 decembrie 2021, după ce Mircea Rednic a fost dat afară din cauza rezultatelor slabe.

Însă nici această schimbare de antrenor n-a produs şocul de care Dinamo are nevoie. În acest an, echipa noastră a pierdut toate cele 3 meciuri pe care le-a avut în Liga 1 şi situaţia din clasament a devenit şi mai delicată.

În această etapă, Dinamo are din nou o provocare foarte importantă, cu Universitatea Craiova, joi, de la 19:55.

Lasă un răspuns