Împumutat de la CSU, Antoni Ivanov a analizat duelul cu fosta echipă

În etapa a 25-a a Ligii 1, Dinamo joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, iar mijlocașul împrumutat de Universitatrea Craiova în Ștefan cel Mare a oferit un interviu înainte de duelului din această seară.

Jucătorul care a fost aproape de o accidentarea groaznică la debutul la Dinamo cu FCSB, a analizat duelul cu oltenii și le transmite suporterilor dinamoviști că vrea să continue în Ștefan cel Mare și din vară.

”Sunt la Dinamo acum și pentru mine nu contează cu cine jucăm. Trebuie să câștigăm neapărat cu oricine. Nu am o motivație specială, dau totul cu orice echipă cu care jucăm.

O să fie un meci foarte greu. E o situație dificilă la noi și ne trebuie puncte. E presiune, dar când jucăm pentru Dinamo trebuie să arătăm că suntem echipă mare. Nu putem dezamăgi la infinit suporterii și pe toți cei care ne susțin.

Eu cred că se poate scoate un rezultat bun la meciul ăsta. S-au întâmplat surprize și mai mari în campionate mai puternice, chiar dacă nimeni nu ne dă nicio șansă. De-asta e frumos fotbalul și se poate întâmpla orice. Dacă jucăm împreună, facem construcția și o să avem și un pic de noroc nu o să pierdem. Știu și eu ce înseamnă meciurile dintre Universitatea Craiova și Dinamo. E un meci important pentru suporterii ambelor echipe. O să fie meci cu mari așteptări și trebuie să avem ambiția să câștigăm.

Pentru mine la fotbal treaba e foarte simplă. Nu contează unde joc și cu cine. Mai ales că pe unii dintre băieți îi știam. Sunt serios la antrenamente și încerc să dau 100%. Suntem oameni, greșim, dar totul o să vină în timp.

Poate lumea nu mă crede, dar pe mine nu mă interesează ce zic alții. Eu sunt mândru că joc la Dinamo. Știu foarte bine că e un club mare cu o istorie bogată și multe trofee. Ce suporteri avem și cum ne simțim. E o echipă mai mare decât îmi imaginam.

Nu ne gândim la retrogradare. O să ne batem cu echipele care sunt acum lângă noi. Cu Clinceni, Craiova FC U și Gaz Metan care au probleme și cu banii. Nu contează ce echipe vor fi acolo la retrogradare, important e doar să reușim noi să ne salvăm. Cred că pentru Dinamo ar fi ca un trofeu salvarea de la retrogradare. Mai ales pentru suporteri. Pentru mine asta ar însemna” a mai spus Ivanov.

  • 50.000 de euro trebuie să achite Dinamo celor de la Craiova pentru transferul definitv al lui Antoni Ivanov
  • 1 an și 5 luni mai are contract cu „CraiOlguța” mijlocașul ofensiv de 26 de ani
  • 8 meciuri a jucat la Universitatea Craiova jucătorul evaluat la 300.000 de euro conform transfermarkt
  • 1 iulie 2019 e data la care Antoni Ivanov se transfera de la Gaz Metan Mediaș la Universitatea Craiova

Lasă un răspuns