Flavius Stoican a explicat în ce condiții va reveni ”Stelu”

Flavius Stoican (45 de ani), a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș. Acesta a prefațat partida și a vorbit, în cadrul conferinței de presă în ce condiții va reveni Filip în primul 11 al echipei.

”O să aibă un program separat, a pierdut mult în ultima perioadă, când din punct vedere mental, fizic va fi apt și Dinamo va avea nevoie de el, cu siguranță va fi în teren, cum fiecare jucător va avea același tratament. El se antrenează separat de grup ,vreau să îl aduc la capacitate 100%. Când revine pe teren, să îi fie simțită prezența.

Torje a intrat în programul nostru, după meciul de la Arad, nu este ușor, a trecut peste momentul greu, mergem mai departe.

Când am venit la Dinamo, îmi doream și merge pe aceeași linie, încerc cu toți care iubim Dinamo, jucători, oameni care sunt în club, plus cei care vin la stadion, să salvăm Dinamo. Nu spun că eu singur, nu sunt Mesia, nu am bagheta magică, vreau să muncesc. Am încredere în ce facem, ce se va realiza”, a spus Flavius Stoican în cadrul conferinței de presă.

Steliano Filip se află în conflict cu suporterii, astfel că, din cauza presiunii uriașe, a cedat și vrea să o părăsească pe Dinamo şi face tot ce îi stă în putinţă pentru a îşi îndeplini dorinţa.

În tinerețe, fundașul stânga era considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători români. El chiar a evolaut, alături de România, la EURO 2016, însă mai apoi cariera lui a luat-o pe un trend descendent. În 2018, pleca de la Dinamo la Hajduk Split, în Croația, iar de acolo au început problemele pentru el.

Au urmat experiențe ratate la Dunărea Călărași, Viitorul Constanța (actuala Farul) și AE Larisa, până la revenirea la Dinamo.

Steliano Filip are 8.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo.

În toată cariera lui, Filip a jucat 277 de meciuri, dintre care 188 la Dinamo. 10 goluri și 22 de pase de gol are acesta în palmares, având în CV și 7 meciuri pentru echipa națională, pentru care a debutat în noiembrie 2017.

Lasă un răspuns