Oficial a lui Dinamo, despre rezultatele pozitive din ultimele partide

Dinamo trăiește periculos și în acest sezon. Echipa încă se află pe un loc direct retrogradabil, dar speranțele de salvare vin dinspre situația catastrofală de la Mediaș.

În tot acest timp, echipa lui Flavius Stoican a legat după foarte mult timp primele două rezultate pozitive.

Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar a lui Dinamo, nu face mare caz și își dorește continuitate la echipă:

”Lucrurile sportiv au mers ceva mai bine la ultimele două meciuri, nu e cazul să facem petrecere, urmează meciuri foarte grele, avem speranțe, dar cred că trebuie să fim concentrați la ceea ce urmează și să ne gândim că ne trebuie puncte. Lucrurile sunt departe de a fi rezolvate, dar ne dorim ca în meciurile următoare să facem rezultate bune, care să ne permită să rămânem în prima ligă.

Vă amintiți inițial la deschiderea procedurii în 28 iunie aveam o interdicție la transferuri, mai aveam puțini jucători de prima ligă, unii nu au vrut să joace, au fost greve, am început binișor, dar apoi din ce în ce mai prost.

După ce a fost ridicată interdicția la transferuri, târziu, cu puține zile înainte de expirarea perioadei de transferuri, nu mai rămăseseră mulți jucători care ar fi acceptat să vină, au fost aduși jucători liberi. Era greu să se creeze un lot competitiv. Cred că lucrurile s-au îmbunătățit calitativ, acum e nevoie și de puține integrare, rămâne de văzut cum va reuși Flavius acest lucru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo 1948.

Răzvan Zăvăleanu, explică de ce este necesar ca Dinamo să aducă un investitor

Răzvan Zăvăleanu a făcut o prioritate din a căuta persoane dispuse să investească la Dinamo, deoarece este nevoie de bani la club pentru a acoperi datoriile acumulate înainte de intrarea în insolvență.

Dinamo este în insolvență, astfel că este obligată prin lege să fie cu toate plățile la zi, însă va fi nevoită să achite și datoriile din urmă, conform planului de reorganizare. Banii proveniți din drepturile TV ajung la limită pentru cheltuielile curente, astfel că la Dinamo se caută de urgență noi investitori.

”Este important să găsim un investitor raportat la datoriile pe care trebuie să le plătim înainte de intrarea în procedura de insolvență. Nu avem de unde să producem asemenea sume de bani prin eforturile singulare ale societății, este nevoie de o injecție de capital, pentru a acoperi aceste sume.

Unul dintre cei doi potențiali investitori cu care discutăm s-a retras, a transmis că nu vrea să se asocieze cu niciun fel de scandal, cu ceilalți lucrurile evoluează foarte încet pentru gustul meu. A mai apărut încă cineva, oamenii își doresc confidențialitate, nu mă hazardez să spun ceva foarte concret.

Facem eforturi în acest sens, punem tot ce e nevoie încât oamenii să își formeze o idee completă, lucrurile se mișcă destul de greu, ne trebuie un investitor rapid, dincolo de imposibilitatea de a plăti planul de reorganizare. Este nevoie de un investitor și pentru a putea evolua la anul în prima ligă în condiții de succes sportiv, să nu mai trecem prin emoții precum în acest sezon”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Un gând despre &8222;Oficial a lui Dinamo, despre rezultatele pozitive din ultimele partide&8221;

Lasă un răspuns