Surpriză pregătită fanilor dinamoviști!

Dinamo a avut foarte mult de suferit la capitolul marketing și prezență în social media în ultimele luni.

Intrarea clubului în insolvență a fost un factor, dar clubul Dinamo nu mai are site oficial de aproape un an de zile, timp în care s-a tot lucrat la crearea unui nou site, însă fără succes în momentul de față.

Pe lângă absența unui site oficial, suporterii dinamoviști au atras atenția în mai multe rânduri că lipsește un shop online.

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că urmează să fie rezolvată în cel mai scurt timp problema site-ului oficial pentru Dinamo, dar și la cea de shop online. Totodată, Răzvan Zavaleanu a dat o veste interesantă pentru suflarea dinamovistă, despre crearea în viitorul apropiat al unui shop fizic:

”Este deja în formă finală un site, se lucrează la partea de magazin online, sper că în cât mai scurt timp acesta să fie pus în operă și toată lumea să poată profita, mai există și alte proiecte de marketing, care se fac împreună cu DDB, sper să le puteți vedea cât mai repede. Ofițerul nostru de presă Culina a fost însărcinat și cu aspecte de marketing, avem credința că se va vedea acest lucru”, a spus Zăvăleanu.

Administratorul judiciar a spus că se pregătește o surpriză pentru fanii dinamoviști, crearea după ceva timp și a unui magazin fizic, unde fanii să poată achiziționa produse cu însemnele clubului, care să fie în preajma stadionului Dinamo, așa cum era până acum ceva ani:

”Trebuie să vă spun că vom avea un magazin fizic, într-o locație fixă, așa cum îi stă bine unui club de tradiție. Vor avea loc niște negocieri pentru a avea acest magazin începând cu vara acestui an. Da, așa este, încercăm să o aducem cât mai aproape de stadion”, a mai spus, Răzvan Zăvăleanu la Radio Dinamo 1948.

De ce nu pleacă Iuliu Mureșan? ”Lumea trebuie să știe și o să fiu direct”

Iuliu Mureșan a rămas pe poziții la Dinamo, deși umilința cu Universitatea Craiova a fost cu greutate suportată de fanii din Ștefan cel Mare. Aceștia au cerut plecarea administratorului special.

Între timp, apele s-au mai limpezit, iar Răzvan Zăvăleanu revine cu noi detalii despre starea de fapt din cadrul clubului.

”Lumea trebuie să știe și o să fiu direct, noi suntem angajați să salvăm societatea de la faliment, nu echipa de la retrogradare. E adevărat că o eventuală retrogradare ar complica obiectivul nostru, însă nu uitați cu ce am început intervenția mea, Dinamo are nevoie de un investitor.

Existența clubului e mai importantă decât existența sportivă. Astfel, în acest proces este importantă o bună colaborare între noi și administratorul special, domnul Mureșan. Și, la fel, punctez că domnul Mureșan a fost numit prin votul acționarilor”, a spus Zăvăleanu.

Administratorul judiciar dezvăluie că eventuala plecare a lui Iuliu Mureșan ar readuce clubul la mâna lui Pablo Cortacero.

”Ce s-ar întâmpla dacă în locul domnului Mureșan ar veni un administrator special care să nu aibă o colaborare așa bună cu administratorul judiciar? Pentru ca planul de reorganizare să se desfășoare cât mai bine, această colaborare trebuie să fie una bună.

Le solicit suporterilor să aibă răbdare, să sprijine echipa. Dacă pleca domnul Mureșan, noul administrator special ar fi fost numit de acționarul majoritar (n.r. Pablo Cortacero). Acesta a fost principalul motiv pentru care l-am rugat pe domnul Mureșan să rămână, să nu plece, dânsul s-a simțit umilit și a fost dezamăgit”, a mai declarat Răzvan Zăvăleanu.

Lasă un răspuns