Florin Răducioiu îi pregăteşte pe dinamovişti de derby

Dinamo vrea să își ia revanșa cu Rapid. După ce au fost egalați în prelungiri în partida tur, ”câinii” vor să își învingă rivala. Florin Răducioiu, team-managerul lui Dinamo, a prefaţat duelul dintre Rapid şi Dinamo şi a mărturisit cu ce aşteptări porneşte.

Meciul dintre Rapid București și Dinamo București se va disputa sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, pe Arena Națională.

”Sunt un pic nostalgic, hai să-l numim derby, chiar dacă adevăratul derby ştiţi foarte bine că era Dinamo – Steaua. Sunt două echipe din capitală, de tradiţie, cu istorie. Cred ca va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională. Joacă două cluburi cu un mare trecut.

Aşteptările trebuie oricum să fie mari şi din partea noastră şi a lor. Vreau să cred ca va fi un spectaco atât în tribună cât şi pe teren. Şi evident să câştige cel mai bun. Mă bucur că nu primim gol în ultimele două meciuri şi asta e foarte important. Pentru noi este important să nu pierdem. Să făcem cât mai multe puncte. Rapid e o echipă bună, interesantă, am văzut multe meciuri ale lor.

Nu, eu nu o să mai stau pe bancă. Am ales să stau mai bine în tribună, este mai bine. Trăiesc prea mult meciurile pe bancă şi nu mă mai controlez foarte mult. Prefer să stau aparent mai calm în tribună.

Nu prea am amintiri cu Rapid, nu ştiu dacă am jucat chiar împotriva lui Rapid. Cred că prietenul meu Lupescu a jucat mai des, dar eu nu îmi aduc aminte să fi jucat. Mi-ar fi placut să jucăm în Giuleşti să facem un rezultat frumos acolo”, a declarat Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro.

Și Flavius Stoican a prefațat derby-ul cu Rapid. Tehnicinul a vorbit despre confruntare la finalul amicalului cu Viitorul Cluj, scor 1-1.

În cursul zilei de marți, Dinamo a disputat un meci amical contra celor de la Viitorul Cluj, echipă din Liga 3.

”Filip m-a bucurat că a dus 90 de minute. Am vrut să îl las la 45, dar dorința lui a fost să continue ceea ce mă bucură, că își dorește. Eu sper să fie un spectacol. Sigur, ei pleacă cu prima șansă, dar ținând cont de atmosfera care va fi în tribune cred eu că suporterii o să influențeze starea de spirit și de aceea vă spun cu siguranță că va fi un spectacol și nu cred că va fi un meci închis.

Ne dorim să facem o partidă mare, mai ales că tot timpul pe Arena Națională când am jucat cu Rapid am avut galeria în spate și ne-a împins în momentele delicate spre rezultate bune. Să știți că suntem concentrați. Încă de după partida cu Mediaș am avut discuția asta că ne așteaptă o partidă destul de grea, dar nu trebuie să plecăm dinainte învinși, chiar dacă ei sunt pe un loc confortabil, trebuie să ne jucăm șansa noastră”, a spus Flavius Stoican, după amicalul Dinamo – Viitorul Cluj 1-1.

Ricardo Grigore (22 ani) s-a accidentat cu doar câteva zile înainte de derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională. Fundașul a suferit o entorsă la gleznă și a ieșit de pe terenul de la Buftea șchiopătând: ”Ceea ce mă întristează e că s-a accidentat Ricci Grigore și are o entorsă destul de urâtă”, a spus Flavius Stoican.

Lasă un răspuns