Grădinaru le cere scuze fanilor: ”Galeria e importantă”. Ce spune Marco Ehmann, despre eșecul cu CFR-ul

Dinamo a pierdut în duelul cu CFR Cluj, cu scorul de 4-1, după ce la pauză rezultatul a fost 1-1.

Dinamo a deschis scorul în Gruia și ”câinii” sperau la o surpriză, însă CFR Cluj a întors scorul. Deac a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, iar eliminarea lui Steliano Filip a facilitat o victorie la scor a CFR-ului. Debeljuh a reușit un hat-trick în partea a doua.

Răzvan Grădinaru şi-a cerut scuze după ce Dinamo a fost învinsă la Cluj. Dinamo a terminat sezonul regular cu cea mai slabă apărare din Liga 1 şi pe loc de baraj.

”Ne pare rău că am pierdut, pentru că se înjumătăţesc punctele şi, dacă am fi câştigat, am fi câştigat două puncte în play-out. Am început bine, am marcat, după aceea CFR ne-a dominat, am pierdut meciul acesta. Ne pare rău.

Nu poţi să te salvezi de la retrogradare cu copiii, i-am pierdut pe Torje, Matei, Răuţă, Patriche, jucători importanţi şi asta se vede. Ne pare rău, ne cerem scuze. Ştiu că sunt nou-venit, dar am venit să îmi fac treaba şi să se vadă mai bine în teren. Retrogradarea se joacă cu experienţă şi moral puternic.

E greu să pierzi meci după meci, dar am avut meciuri grele cu Sepsi, CFR, acum vin echipele pe care trebuie să le dominan de la început până la final şi nu mai avem nicio scuză”, a spus Răzvan Grădinaru la finalul partidei.

Şi Marco Ehmann a vorbit după înfrângerea din Gruia.

„Am început bine cu un gol rapid şi după aia am stat compact, dar până la eliminare a fost un meci echilibrat şi nu am vrut să luăm gol şi după o fază proastă am luat un gol şi a fost 1-1. Dar după eliminare a fost greu, oricum cu campionii 11 contra 11 e greu. Cu un om în minus a fost mai greu, dar asta e. Ce să mai zic? Mergem mai departe, acum începe play-out-ul şi facem tot”, a declarat fundaşul Marco Ehmann.

După al 21-lea eșec al campionatului, Dinamo încheie sezonul regulat pe poziția a 14-a, cu 17 puncte și cea mai slabă apărare din Liga 1, 66 de goluri încasate.

Flavius Stoican, mesaj pentru jucători după eșecul de la Cluj

”E greu împotriva CFR-ului și 11 contra 11. Faptul că CFR a profitat de omul în plus se datorează echipei lor puternice, a profitat la maximum. Noi trebuie să învățăm din greșeli pentru că se repetă aceste eliminări și trebuie să fim mai responsabili pentru că ne costă. Tot timpul am spus că trebuie să fim echilibrați, să nu ne ia mințile dorința și atitudinea.

Până atunci am închis bine culoarele, spațiile, dar am primit acel cartonaș roșu și totul s-a rupt. În plus, sănătatea jucătorilor noștri pe care-i avem în infirmerie și-a spus cuvântul și nu puteam spera la mai mult din acest joc.

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să avem aceeași atitudine și dorință, cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începem un nou campionat și încercăm să scoatem maximum din orice meci”, a spus Flavius Stoican la finalul meciului.

Lasă un răspuns