Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic: ”Nu mi se pare normal”

Conducerea lui Dinamo a încercat să îl demită pe Flavius Stoican, dar antrenorul a fost salvat de jucători.

Deşi a fost anunţat că va fi demis, Flavius Stoican va rămâne, până la urmă, la Dinamo, cel puţin până la următorul meci, duminică, împotriva Rapidului. După înfrângerea cu CFR, scor 1-4, Flavius Stoican nu a mai fost dorit de oficialii lui Dinamo la club. Totuşi, Iuliu Mureşan a mers, marţi, la baza de pregătire de la Săftica, iar în urma discuţiei cu Torje, Filip Răuţă şi Matei, reprezentanţii fotbaliştilor, a luat decizia de a-l păstra pe Flavius Stoican şi la meciul cu Rapid.

Steliano Filip (27 de ani) i-a dat replica lui Mircea Rednic, cel care l-a acuzat că şi-a adus toţi prietenii la echipă. Fundaşul stânga al celor de la Dinamo a intervenit imediat şi i-a dat replica fostului său antrenor.

Într-o intervenţie la TV, Mircea Rednic l-a distrus pe Steliano Filip, pe care l-a acuzat că a făcut şi transferuri la echipă, dar şi că a comandat burgeri.

”Nu mi se pare normal ce a spus. Eu nu am făcut transferuri niciodată la Dinamo şi nu fac. Costi Nica era din mai şi făcea antrenamente. Gabi Torje e prietenul meu şi avea discuţii cu mai multe echipe. Şi l-am întrebat, ‘băi, Picule, nu vii la noi?’ Şi l-am întrebat pe domnul Mureşan.

Cu Cosmin Matei la fel. Cosmine, nu vii să ne ajuţi? E mult spus că am comandat burgeri. S-a oferit Eric să ne ofere nişte burgeri, că are un restaurant acolo. Am zis să nu ne trimită mulţi burgeri. Mircea Rednic îmi spunea că sunt de bază şi după două zile eram exclus din lot”, a spus Steliano Filip la digisport.ro.

Steliano Filip şi-a reconfirmat şi susţinerea pentru Flavius Stoican.

”Eu ştiu că antrenorul este Flavius Stoican şi îmi doresc să rămână alături de noi. Vestiarul era dezbinat până să vină Flavius. Mister ne-a unit! Într-adevăr că nu sunt rezultatele aşteptate. Sunt convins că vom salva echipa. Am avut o discuţie la Săftica şi am spus că vrem să rămână Flavius Stoican. Iuliu Mureşan ne-a spus”, a mai spus Steliano Filip.

Mircea Rednic, acuzații incredibile la adresa lui Steliano Filip

Mircea Rednic nu se consideră vinovat pentru rezultatele sub așteptări obținute pe banca lui Dinamo. „Puriul” a făcut dezvăluiri uluitoare și a susținut că, în transferurile făcute de Iuliu Mureșan, e implicat și fundașul stânga Steliano Filip. Rednic e de părere că jucătorii au prea multă putere la Dinamo.

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? 14! Au venit 16 jucători. De ce a fost Rednic dat afară? Că «a vrut să desființeze echipa», așa a spus Mureșan.

Unde e calitatea adusă de cei 16? Când am preluat Dinamo, echipa venea după șapte înfrângeri consecutive. Nu mai vorbesc de acele scoruri care fuseseră. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Și știu ce spun! (…) Filip l-a adus pe prietenul lui, Țîră, pe Matei, pe Nica. În autocar, în parcare, 3 sferturi din echipă mânca hamburger. Carne tocată după meci! Cine credeți că a luat comanda? Filip, ospătarul șef! Cu 3 ore înaine de meci! Vi se pare normal?”, a atacat Mircea Rednic.

Un gând despre &8222;Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic: ”Nu mi se pare normal”&8221;

Lasă un răspuns