Oficial I Dusan Uhrin Jr. este noul antrenor al lui Dinamo!

Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Dinamo. Vestea a sosit la scurt timp după ce tehnicianul ceh a sosit în România. Uhrin va conduce antrenamentul „câinilor” din această după-amiază și se va afla pe bancă la derby-ul cu Rapid.

”Bine ai revenit la Dinamo București, Dušan Uhrin!

Dinamo București a ajuns la un acord cu antrenorul Dušan Uhrin pentru a prelua, de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre.

Tehnicianul ceh a ajuns în urmă cu câteva momente în București și
va conduce, la ora 17:30, prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Săftica.

Dušan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo București în carieră, în sezonul competițional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) și anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eșecuri), cifre în Liga 1”, a anunţat Dinamo, pe contul de Facebook.

Dusan Uhrin a revenit în România. Prima reacție a antrenorului ceh

Dusan Uhrin Jr. a sosit în România pentru a discuta cu conducătorii lui Dinamo.

”Vom vedea ce va fi (n.r. – legat de derby-ul cu Rapid). Încă nu am semnat cu Dinamo! M-am întors pentru fani, pentru ei am venit în România.

Negocierile au decurs foarte rapid. M-au sunat ieri dimineață să vin şi în această seară mă voi vedea cu conducătorii. Cu jucătorii ar trebui să vorbesc după ce voi semna contractul, dacă îl voi semna.

Va fi mult mai dificil decât data trecută. Acum e sigur barajul, dar sunt multe lucruri de văzut.

Îmi place România, vom vedea ce se va întâmpla. Să vedem ce se va întâmpla în această seară, poate mă întorc la Praga. Încă nu am semnat. E mai bine să vorbim diseară”, a spus Dusan Uhrin, la sosirea în România.

Dusan Uhrin își conturează în aceste ore staff-ul tehnic cu care va încerca să o salveze pe Dinamo de la retrogradare. Cehul nu are de gând să tergiverseze foarte mult instalarea sa la echipă, pentru a nu pierde timp prețios pe care îl poate dedica echipei.

Noul tehnician a lui Dinamo se află în discuții avansate cu doi antrenori pe care și-i dorește alături în noua aventură din Liga 1 și speră să obțină acordul lor cât mai repede posibil, pentru a prelua complet frâiele echipei.

Potrivit prosport.ro, antrenorul de 54 de ani îi vrea pe Dragoș Picu, pentru postul de antrenor cu portarii, respectiv pe Sebi Moga ca antrenor secund, iar negocierile sunt aproape de finalizare.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

În prima etapă, echipa noastră va avea derby cu Rapid, echipă împotriva căreia a remizat de două ori în sezonul regulat, scor 1-1.

  • Etapa 1: Rapid – DINAMO (Duminică, 13 martie, ora 20:30)
  • Etapa 2: DINAMO – Sepsi Sfântu Gheorghe
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Un gând despre &8222;Oficial I Dusan Uhrin Jr. este noul antrenor al lui Dinamo!&8221;

Lasă un răspuns