Replica lui Dinamo pentru Florin Lovin: „LOVIN” = Mărunțișul de la ”LOVELE”

Dusan Uhrin Jr. a devenit şi în acte noul antrenor al celor de la Dinamo. Contractul a fost oficializat la sediul clubului. Înaintea parafări contractului, antrenorul ceh a susținut, astăzi, conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid, de mâine seară.

La conferința de presă dinaintea meciului de la Mioveni, dinamoviștii i-au ofere o replică lui Florin Lovin, fostul mijlocaș de la FCSB, care a spus miercuri, la o emisiunea de la Pro X, că nu înțelege de ce Dusan Uhrin a acceptat să revină la Dinamo. „Ori ești mort de foame acasă, ori n-ai ce face. N-ai cum să mergi la Dinamo în momentul de față”, spunea Lovin.

Ofițerul de presă al lui Dinamo, Ionel Culina, a intervenit în timpul conferinței de presă și i-a transmis un mesaj ironic lui Florin Lovin.

„Aș vrea să clarific un subiect. Dusan Uhrin nu a venit pentru bani la Dinamo, Dusan Uhrin are foarte mulți Lovini angajați în Cehia și nu e cazul să răspundem specialiștilor din fotbal”, a spus Culina.

Dusan Uhrin, care a văzut reacția și râsetele celor prezenți, a replicat în stilul caracteristic: ”E bine că nu înțeleg”.

Răspunsul vine în urma unei declarații nesimțite a fostului prieten cu fotbalul, Florin Lovin, care și-a permis să-l atace pe antrenorul lui Dinamo prin această declarație: ”Eu nu înțeleg cum un antrenor ca Uhrin poate să se întoarcă a cincizecea oară la Dinamo cu problemele care sunt. Ori ești mort de foame acasă, ori n-ai ce face! N-ai cum să mergi la Dinamo în momentul de față.”

Lovin și-a primit replica pe care o merită!

Ionel Culina, ofițerul nostru de presă, este unul dintre cei mai vechi oameni din Clubul Dinamo și merită respectul nostru pentru profesionalismul cu care își face treaba.

Dusan Uhrin, înaintea debutului în play-out

”Nu știu dacă există vreo favorită, poate Rapid pentru că e în fața noastră. Vom vedea ce va fi. Depinde și de mult. Avem probleme cu accidentările.

Sunt din nou aici, iar de fiecare dată când vin, Dinamo are probleme. Încerc mereu să fac tot ce pot pentru a salva Dinamo. Mereu când am fost aici a fost greu. mereu am avut probleme. Acum vin din nou într-o situație dificilă și voi încerca să fac tot ce pot.

Față de ultimul mandat sunt jucători noi, au fost multe schimbări. Nu știu câți jucători au jucat la Dinamo în acest sezon la Dinamo. 51? O cifră interesantă.

Le spun fanilor că voi face tot ce ține de mine pentru a salva Dinamo. Dată trecută eram aproape de retrogradare, am fost pe loc de baraj, dar am scăpat și am salvat clubul. Acum e din nou la fel. Toată lumea spune că vom merge la baraj, dar sper să ne salvăm direct. Și la baraj va fi greu, vom juca împotriva unei echipe puternice din Liga 2.

Am nevoie de timp pentru a îmbunătăți echipa, dar nu am timp. Trebuie să fac tot ce pot în scurt timp. Le transmit anilor că voi da totul pentru a salva echipa. Trebuie să îmbunătățim multe aspecte. Nu marcăm mult, primim multe goluri. Avem mult de lucru, sunt multe probleme”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.

Lasă un răspuns