Vlad Morar, reacționează după eșecul de la Mioveni. Unde s-a pierdut derby-ul cu Rapid

Rapid a câștigat după 13 ani și jumătate în fața lui Dinamo. Partida a contat pentru prima etapă din play-out, scor 3-1.

Alexandru Ioniţă a avut nevoie de numai trei minute pentru a marca. La scurt timp distanţă a contribuit la o nouă reuşită. A executat impecabil un corner şi Kait a făcut 2-0 în minutul 8. Vlad Morar a redus din diferenţă (11), după o fază gândită excelent de Gabi Torje, dar nu s-a putut bucura prea mult timp. În minutul 30 era deja 3-1 pentru Rapid. Adrian Bălan a profitat de un „cadou” incredibil făcut de goalkeeperul lui Dinamo.

Fotbalistul dinamovist Vlad Morar a declarat, duminică seară, după meciul cu Rapid, că el şi colegii săi au pierdut din cauza greşeleilor individuale şi a faptului că au început jocul prea relaxaţi.

„Am început foarte prost prima repriză. În partea a doua am avut mai multe ocazii de a marca, dar, din păcate, am început play-out-ul cu stângul. Greșelile individuale cred că și-au spus cuvântul, dar sper ca accidentații să revină de săptămâna viitoare și să fim mai puternici. Orice antrenor o să fie noi o să dăm totul.

Cred că începem foarte relaxați meciurile și asta ne costă. Sperăm să nu mai facem aceste greșeli. Nu ar trebui să fie nici presiune, însă va fi foarte greu să ajungem echipele din față, pentru că sunt foarte puternice. Sperăm să prindem barajul și să terminăm bine acest an. O să jucăm fiecare meci la victorie.

(n.r. despre faza golului) Gabi (n.r. Torje) m-a strigat, că nici nu eram atent, și așa am înscris”, a spus Morar, la finalul meciului cu Rapid.

În urma acestui rezultat, echipa noastră rămân pe locul 8 în Liga 1, cu doar 9 puncte.

Dusan Urhin, prima reacţie după eşecul cu Rapid

Elevii lui Uhrin jr. sunt pe loc de baraj, la 6 puncte în spatele lui CS Mioveni. Chiar dacă au mai rămas opt etape de disputat, antrenorul ceh şi-a pierdut speranţa că jucătorii lui Pelici mai pot fi ajunşi din urmă.

Uhrin s-a ferit să îşi critice fotbaliştii, dar a transmis un mesaj către conducere. E convins că s-au făcut greşeli mari în momentul în care s-a schimbat masiv lotul pe durata sezonului.

”Am făcut multe greşeli individuale. E imposibil să joci un fotbal bun după ce greşeşti în halul acesta. În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte bun, puteam să mai marcăm. Poate aşa era altceva. Nu vreau să vorbesc despre cine e vinovat, trebuie să analizez situaţia. O să vorbesc personal cu jucătorii, nu cu presa. O să vorbesc cu ei mâine, nu acum!

Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj, asta e tot! Trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. Ultima dată când am venit a fost o situaţie şi mai grea. Şi acum e grea! Avem mulţi jucători accidentaţi. Eu sunt realist, spun că trebuie să vorbim de baraj.

Sunt multe puncte diferenţă pentru cele 8 meciuri care au mai rămas. Dacă vrei să construieşti o echipă, nu poţi să schimbi atât de mulţi jucători. Dar aceasta nu este o întrebare pentru mine. Eu nu am foarte mult timp, nu pot să vorbesc după numai un singur meci. Fiecare meci este decisiv, fiecare! Cel cu Sepsi, la fel şi următoarele. Dacă jucătorii nu au încredere, nu avem cum să progresăm”, a declarat Dusan Uhrin după Rapid – Dinamo 3-1.

Lasă un răspuns