Deian Sorescu dă cărțile pe față! Culisele conflictului cu Mircea Rednic

În noiembrie, anul trecut, Mircea Rednic a încercat să îl trezească pe Deian Sorescu la realitate și au avut în acea perioadă mai multe conflicte.

Fostul jucător a lui Dinamo, Deian Sorescu a vorbit pentru prima dată despre conflictele pe care l-a avut cu ”Puriul”. Actualul fotbalist al celor de la Rakow Czestochowa a explicat că acesta a fost foarte mult exagerat în spațiul public, deși au existat într-adevăr unele discuții între el și Rednic. Dar, din perspectiva lui Sorescu, a fost vorba despre genul de discuții care apar frecvent în vestiarul unei echipe de fotbal.

Se știe că principala problemă a fost legată de postul pe care ar fi trebuit să evolueze Deian Sorescu în mandatul lui Mircea Rednic la Dinamo. Jucătorul își dorea să fie folosit ca fundaș dreapta, în vreme ce fostul antrenor îl vedea mai util într-o poziție mai avansată.

Sorescu a afirmă că pe lângă această dispută a mai existat o alta, aceasta a fost legată de faptul că Mircea Rednic avea pretenția ca el, din postura de căpitan, să fie mai vocal în vestiar și să le transmită colegilor mesajele lui.

”Nu pot să-l numesc conflict. Mi-am respectat toți antrenorii pe care i-am avut. El e pus acolo pentru a fi respectat. Sunt unele momente în care apar discuții între jucător și antrenor. Așa a fost și cazul meu, atunci, cu domnul Rednic. A apărut o discuție pentru că, fiind căpitanul echipei, antrenorul transmitea prin mine anumite lucruri echipei. S-a exagerat foarte mult cu acest subiect. N-a fost nici pe jumătate adevărat ce s-a scris. Nu sunt supărat pe nicio întâmplare. A trecut și mi-am cerut scuze față de dânsul”, a spus Deian Sorescu, potrivit playsport.ro.

Deian Sorescu, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut cu fanii lui Dinamo înainte de transferul la Rakow

Este celebru momentul petrecut la finalul meciului de la Mioveni, pierdut de alb-roșii cu scorul de 2-1. Atunci, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricoul de joc de membrii Peluzei Sud, supărați pe modul în care echipa lor favorită a pierdut acel meci. Dinamo a condus cu 1-0 și a încasat două goluri în prelungirile meciului.

Sorescu a recunoscut și că evoluțiile lui și ale colegilor lui din perioada petrecută la Dinamo nu avea cum să îi mulțumească pe fani. Dar au avut circumstanțe atenuante pe undeva, în contextul problemelor parcă fără sfârșit din ultimii ani de la echipa noastră.

(n.r. Dacă îi mai scriu suporterii lui Dinamo) Da, mulți spun că am făcut o alegere bună că am plecat și că, la un moment dat, le-ar plăcea să mă întorc la tricoul pe care l-am respectat. În ultima perioadă de la Dinamo, primeam mesaje nu chiar foarte drăguțe din partea câtorva suporteri care mă criticau, ca să zic așa. Per total, majoritatea m-a apreciat și mi-a lăsat impresia că am făcut un lucru bun cât am fost la Dinamo.

Într-adevăr, nu am putut să ne ridicăm la așteptările lor. Dinamo este un club de tradiție, obișnuit cu trofee, dar realitatea este diferită acum, din păcate pentru suporteri. Au fost foarte mult probleme care s-au adunat și care ne-au apăsat pe cei care am fost acolo. Doar noi știm prin ce am trecut”, a spus Deian Sorescu.

  • 1 gol în 4 meciuri a reușit Sorescu pentru noua formație, după reușită colegii cântându-i în vestiar
  • 8 goluri în 20 de meciuri a reușit Sorescu pentru Dinamo, înaintea plecării, încă este golgeterul ”câinilor”
  • 1,9 milioane de euro este cota bănățeanului pe transfermarkt

Lasă un răspuns