Deian Sorescu, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut cu fanii lui Dinamo înainte de transferul la Rakow

Deian Sorescu (24 de ani) a marcat primul său gol la Rakow Czestochowa, după transferul din iarnă de la Dinamo. Luni seară, mijlocașul român a ”spart gheața” în Polonia contra echipei Stal Mielec și a ajutat echipa să câștige meciul cu 2-1.

Dinamo a făcut o afacere pe cinste cu Deian Sorescu, având în vedere cota de piață a clubului nostru și pe ce prețuri, oficialii au vândut jucători importanți în ultima perioadă. Conducerea se bucură și ea de reușitele bănățeanului la noua sa formație, Rakow Czestochowa, care a ajuns liderul campionatului în Polonia, după o serie de cinci victorii și o remiză în Ekstraklasa. Dinamo va primi un bonus consistent din partea polonezilor dacă aceștia vor câștiga campionatul.

Înainte de transferul în Polonia, Deian Sorescu devenise ținta numărul unu a suporterilor lui Dinamo. Asta deși era golgheterul echipei noastre. De altfel, el este în continuare cel mai bun marcator al ”câinilor” în acest sezon de Liga 1, cu 8 goluri, deși a plecat de la echipă deja de două luni.

Este celebru momentul petrecut la finalul meciului de la Mioveni, pierdut de alb-roșii cu scorul de 2-1. Atunci, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricoul de joc de membrii Peluzei Sud, supărați pe modul în care echipa lor favorită a pierdut acel meci. Dinamo a condus cu 1-0 și a încasat două goluri în prelungirile meciului.

Într-un interviu pentru playsport.ro, acesta a vorbit despre conflictul pe care l-a avut, cu o parte a suporterilor lui Dinamo. Pe lângă acel episod, Sorescu a dezvăluit că a mai avut parte și de alte probleme cu fanii dinamoviști. El a spus că a primit mai multe mesaje, nu dintre cele mai ortodoxe, de la aceștia, după meciurile în care avea evoluții mai șterse sau echipa pierdea.

Sorescu a recunoscut și că evoluțiile lui și ale colegilor lui din perioada petrecută la Dinamo nu avea cum să îi mulțumească pe fani. Dar au avut circumstanțe atenuante pe undeva, în contextul problemelor parcă fără sfârșit din ultimii ani de la echipa noastră.

”(n.r. Dacă îi mai scriu suporterii lui Dinamo) Da, mulți spun că am făcut o alegere bună că am plecat și că, la un moment dat, le-ar plăcea să mă întorc la tricoul pe care l-am respectat. În ultima perioadă de la Dinamo, primeam mesaje nu chiar foarte drăguțe din partea câtorva suporteri care mă criticau, ca să zic așa. Per total, majoritatea m-a apreciat și mi-a lăsat impresia că am făcut un lucru bun cât am fost la Dinamo.

Într-adevăr, nu am putut să ne ridicăm la așteptările lor. Dinamo este un club de tradiție, obișnuit cu trofee, dar realitatea este diferită acum, din păcate pentru suporteri. Au fost foarte mult probleme care s-au adunat și care ne-au apăsat pe cei care am fost acolo. Doar noi știm prin ce am trecut”, a spus Deian Sorescu pentru sursa mai sus citată.

  • 1 gol în 4 meciuri a reușit Sorescu pentru noua formație, după reușită colegii cântându-i în vestiar
  • 8 goluri în 20 de meciuri a reușit Sorescu pentru Dinamo, înaintea plecării, încă este golgeterul „câinilor”
  • 1,9 milioane de euro este cota bănățeanului pe transfermarkt

Un gând despre &8222;Deian Sorescu, dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut cu fanii lui Dinamo înainte de transferul la Rakow&8221;

Lasă un răspuns