Dusan Uhrin, după remiza albă cu Sepsi: ”Vreau ca echipa să joace mai bine”. Cine sunt jucătorii remarcați

Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-0, iar Dusan Uhrin a transmis că a avut mari probleme în pregătirea jocului, din cauza indisponibililor apăruți ca urmare a accidentărilor sau a răcelilor.

Antrenorul ceh a și remarcat doi jucători după remiza cu Sepsi, pe Mihai Eșanu și Christian Irobiso, care a terminat meciul în centrul apărării, deși e atacant.

”Au avut ocazii foarte mari, Eșanu a făcut o repriză secundă excelentă. Am avut și noi ocazii, în ambele reprize, puteam marca. Avem probleme cu accidentările, e greu așa să pregătești un meci. Irobiso a jucat și fundaș central, a fost cel mai bun jucător al nostru, alături de Eșanu.

Am văzut că fundașii centrali au început să aibă probleme și trebuia să schimb ceva. Irobiso e înalt, are o tehnică bună, lovește balonul cu capul.

Pregătirea fizica are legătură cu aceste accidentări, e și un virus la echipă și sunt jucători cu febră. O să le dau liber două zile, dar aceste două săptămâni nu sunt de ajuns.

Am doar două săptămâni de când sunt aici, nu e de ajuns, credeți-mă! Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului.

Mihai Eşanu, convins că Dinamo va scăpa de retrogradare: ”Nu e rezolvat 100%, dar vom reuşi aşa!”

Mihai Eşanu a oferit prima reacţie după Dinamo – Sepsi 0-0. Portarul ”câinilor” a vorbit despre salvarea de la retrogradare, după ce echipa noastră şi-a asigurat prezenţa la baraj.

Elevii lui Dusan Uhrin, cel mai probabil, vor juca împotriva unei echipe din Liga 2 pentru a scăpa de retrogradare, dar Mihai Eşanu spune că ”este o ruşine” că Dinamo a ajuns în această situaţie favorabilă.

”Un meci foarte greu, contra unei echipe care merita, dacă nu făcea atâtea rezultate de egalitate, să fie în play-off. Au condiții foarte bune și ne bucurăm că am reușit să scoatem un rezultat bun împotriva lor. Pentru mine este o rușine să ne salvăm așa, dar, dacă altfel nu am fi putut, mă bucur că reușim așa.

Nu e rezolvat 100%, dar putem spune că e mai bine pentru că nu mai jucăm cu presiunea aceasta că ar fi putut Clinceniul să ne depășească. Într-un meci direct se pot întâmpla multe. Oricine poate bate pe oricine. Sunt foarte puține meciuri”, a spus Mihai Eşanu la finalul meciului.

După remiza cu Sepsi, Dinamo rămâne pe locul opt, de baraj, în play-out, cu 10 puncte, nouă în spatele Chindiei, formație care ocupă poziția a șasea, ultima care asigură menținerea în Liga 1.

Lasă un răspuns