Dusan Uhrin obţine primul punct de la revenirea în Ștefan cel Mare

Dinamo a primit vizita lui Sepsi, în a doua etapă a play-out-ului Ligii 1. În ciuda ocaziilor la ambele porţi, partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0. În urma acestui rezultat, gazdele rămân pe locul 14, cu 10 puncte, iar oaspeţii urcă pe locul nouă, cu 24 de puncte.

Golofca a ratat prima ocazie a partidei. Lansat în spatele apărării dinamoviste, extrema covăsnenilor a finalizat modest, pe direcția portarului Eșanu (3). Apoi, Steliano Filip la deposedat de minge pe Aganovic, a ajuns în fața lui Niczuly și a căutat penalty-ul (5). ”Centralul” Iulian Dima a considerat că Filip a simulat și i-a acordat cartonașul galben.

Ocaziile s-au împărțit în continuare. Același Golofca n-a cadrat o execuție de la marginea careului (21), în timp ce Rodriguez a șutat mult peste din apropierea punctului cu var (27).

Repriza secundă a început cu Sepsi la timonă. la un corner, Ninaj a fost blocat de un ”zid” format din Grădinaru și Jovanovic (47). Tot în urma unei faze fixe, oaspeții au fost din nou aproape de deschiderea scorului. Aflat la bara a doua, Păun n-a putut să devieze însă mingea în plasă (56).

O mare ocazie, a aparțit ”câinilor”. Din câțiva metri, Vlad Morar n-a fost în stare să-l bată pe Niczuly.

Astfel, Dinamo câștigă primul punct în play-out, dar rămâne pe locul 8 în clasament, în timp ce Sepsi se poziționează pe locul trei în play-out.

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin obţine primul punct de la revenirea în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns