Alexandru Răuţă, bulversat la Dinamo ”Joacă cine vrea aici!”

Dinamo a remizat cu Sepsi, scor 0-0, duminică după-amiază, pe stadionul Dinamo, iar imediat după partidă, Alexandru Răuţă s-a plâns de faptul că mai multe echipe evoluează pe stadionul din Ştefan cel Mare şi că gazonul are de suferit, aspect semnalat şi de administratorul special Iuliu Mureşan.

”Suntem că în liga a cincea, joacă cine vrea aici pe teren, numai noi nu avem parte de un teren mai bun şi se vede în evoluţia noastră, pentru că avem jucători tehnici, care pot face diferenţa. Aţi văzut şi la Matei, ultima faza, i-a sărit mingea când putea să dea la poartă. Sper să îşi revină şi terenul, şi noi, cei accidentaţi, cei răciţi şi să fim şi noi în sfârşit măcar 20 pe bancă. La meci au fost cinci – şase jucători răciţi, trei răniţi.

Obiectivul nostru este să ne salvăm direct, dar va fi foarte greu. La fotbal nu se ştie niciodată. Trebuie să luăm meci cu meci, meciul de la Chindia este ultima finală pentru a ne salva direct. Dacă este nevoie jucăm pe orice post şi în poartă dacă este nevoie, intrăm şi în poartă, numai să salvăm echipa”, a spus mijlocaşul dinamovist, care recunoaşte că nu este lămurit în privinţa situaţiei de la nivelul conducerii.

Recent, Dorin Şerdean a devenit acţionar majoritar la Dinamo Bucureşti prin firma Lotus, în locul lui Pablo Cortacero.

Doar domnul Mureşan şi domnul Zăvăleanu, care sunt lânga noi mereu. Şi domnul Răducioiu. În rest, nici nu ştiu cine mai este, dacă mai este Cortacero patron, domnul Negoiţă. Nici nu ştiu ai cui suntem, dacă mă întrebaţi. Important este să ne luăm banii, nu contează de unde, să ne luăm salariile şi să salvăm echipa”, a încheiat Alexandru Răuţă.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Programul etapei a 3-a din play-out. Când se joacă Chindia – Dinamo

Un dinamovist face parte din ‘echipa etapei a 2-a din play-out‘

Ianis Zicu nu se teme de baraj. Ce a spus despre un eventual buel cu Dinamo

Un gând despre &8222;Alexandru Răuţă, bulversat la Dinamo ”Joacă cine vrea aici!”&8221;

Lasă un răspuns