Flavius Stoican a reacționat după acuzațiile lui Dusan Uhrin

Fostul antrenor din Ștefan cel Mare, Flavius Stoican (45 de ani) a reacționat după ce actualul tehnician al ”câinilor”, Dusan Uhrin (54 de ani), s-a arătat extrem de nemulțumit la finalul partidei cu Sepsi din cauza problemelor fizice.

Antrenorul ceh s-a plâns de nivelul la care se află jucătorii de la Dinamo și a trimis săgeți indirecte către Stoican.

Flavius Stoican nu a dorit să intre într-un conflict cu Dusan Uhrin, dar crede că Uhrin nu a reacționat corect arătând cu degetul către antrenorii care s-au aflat la echipă înaintea sa. Totodată, Flavius Stoican este de părere că cehul ar fi trebuit să țină cont și de faptul că echipa noastră se afla într-o situație critică în momentul în care a preluat-o el.

”În momentul în care am semnat cu Dinamo, eram conștient de situația critică în care se afla echipa, dar am pus pe primul plan interesele imediate ale clubului. Trecând peste lipsuri și peste probleme.

Nu mi s-a părut niciodată corect și nici fair-play să comentez activitatea antrenorilor care au fost la echipă înaintea mea. De asemenea, nu am să vorbesc niciodată despre fosta echipă, despre foștii jucători sau conducători. Nu te duci într-o casă, iar, apoi, la plecare te apuci să vorbești negativ despre asta! Nu este nici frumos, nici constructiv. Nu-mi plac polemicile și nici scandalurile.

Ar trebui să fim mai responsabili și mai echilibrați, toți cei care facem parte din lumea fotbalului. Tocmai am văzut un citat pe internet, scris de Dacian Nemeș, nu-l cunosc, nu știu cui îi aparține, dar mă regăsesc în el: «Există o eleganţă a sufletului care nu se învaţă şi nici nu o înţelegi cu uşurinţă. Doar o ai. Atât!», a spus Flavius Stoican, potrivit gsp.ro.

Dusan a fost tăios în ultimele zile referitor la situația de la echipă. Discursul său a fost și înainte de Sepsi, și după remiza albă.

”Nu pot să rămân fără jucători, trebuie să avem și o structură clară a clubului. Sunt lucruri importante pentru mine, pe care mi le doresc. Trebuie să simt că și clubul vrea să facă ceva. Aproape toți prietenii din România, din lumea fotbalului în general, mi-au spus că sunt nebun că am acceptat să vin aici. Am venit pentru fani.

Altfel, în mod normal, n-aș fi venit. Pentru ce să vin?! Anul trecut, am antrenat pe gratis. Apar probleme, pentru că jucătorii nu sunt bine pregătiți fizic”, a spus Dusan Uhrin în conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi.

Un gând despre &8222;Flavius Stoican a reacționat după acuzațiile lui Dusan Uhrin&8221;

Lasă un răspuns