Ianis Zicu nu se teme de baraj. Ce a spus despre un eventual duel cu Dinamo

Concordia Chiajna a ratat victoria în prelungiri contra celor de la CSA Steaua și a obținut un punct în prima rundă din play-off, scor 2-2.

Concordia Chiajna se menține pe locul cinci în play-off, iar Steaua este pe patru. Dar rivalii din Ghencea nu au drept de promovare în plima Ligă.

Cu nouă meciuri rămase de disputat, antrenorul Concordiei Chiajna, Ianis Zicu, s-a declarat încrezător că echipa lui poate să treacă de o echipă din Liga 1, la barajul pentru promovare. În acest moment, Dinamo și CS Mioveni ocupă locurile de baraj.

„Nu suntem în grafic. Obiectivul clubului de la începutul sezonului a fost fixat la primele două locuri. Eu am venit când echipa nu era în obiectiv. Încercăm să prindem acel loc 2, e greu, e diferență foarte mare. Până la urmă, se poate promova și de pe un loc de baraj pentru că nivelul celor două echipe care vor prinde barajul este, din punctul meu de vedere, egal cu nivelul echipelor de Liga 2”, a spus Ianis Zicu.

La barajul pentru menținere/promovare se vor duela în dublă manșă locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1 cu ocupantele pozițiilor 4, respectiv 3 din Liga 1.

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2, după prima etapă:

1. Petrolul Ploiești – 50p
2. FC Hermannstadt – 44p
3. U Cluj – 43p
4. CSA Steaua – 38p
5. Concordia Chiajna – 37p
6. Unirea Slobozia – 33p

În runda a doua din play-off, care se va disputa după pauza pentru meciurile echipei naționale, se vor disputa partidele CSA Steaua – Petrolul, FC Hermannstadt – Concordia Chiajna și Unirea Slobozia – U Cluj.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Sâmbătă, 2 aprilie, ora 20:00)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Un gând despre &8222;Ianis Zicu nu se teme de baraj. Ce a spus despre un eventual duel cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns