S-au pus în vânzare biletele pentru meciul amical cu Zimbru Chișinău

Dinamo profită de pauza competițională și a organizat un meci amical, sâmbătă. ”Câinii” vor juca în fața propriilor suporteri, cu Zimbru Chișinău, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

Partida Dinamo – Zimbru se va disputa sâmbătă, 26 martie, la ora 14:00, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR: 15 lei, intrare generală.

Programul caselor de bilete ale stadionului Dinamo

  • Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Despre amicalul cu Zimbru Chișinău am discutat și în trecut, dar acesta a confirmat in mod oficial de către cei din club, printr-o postare pe pagina oficială de facebook, unde sunt oferite detalii despre accesul la meci, dar și despre televiziunea care va transmite partida:

”Echipa antrenată de Dușan Uhrin va juca împotriva moldovenilor de la Zimbru Chisinau într-un meci amical programat sâmbătă, 26 martie 2022 (ora 14:00), pe stadionul „Dinamo”. Biletele (15 lei, intrare generală) pentru partida amicală Dinamo București vs Zimbru Chișinău pot fi achiziționate online prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru.

Pregătiți de tehnicianul italian Michele Bon, moldovenii de peste Prut locul 7 în campionat. Fondat în 1947, Zimbru Chișinău este unul dintre cele mai vechi cluburi din Republica Moldova, cu 8 titluri de campioană în palmares, Cupa Moldovei (6 trofee) și Supercupa Moldovei”, a anunțat pe pagina oficială de facebook, FC Dinamo.

Lasă un răspuns