Programul etapei a 4-a din play-out. Când se joacă Dinamo – FC U Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal, a anunțat programul partidelor care se vor disputa în etapa a 4-a din play-off și play-out Liga 1.

Dinamo este în pauză competițională timp de aproximativ 2 săptămâni, iar la reluare vom mai avea de disputat 7 meciuri în play-out.

La o săptămână, după întâlnire cu Chindia Târgoviște, de la Ploiești, din data de 1 Aprilie, Dinamo va juca contra celor de la U Craiova 1948, de la ora 17:30, pe stadionul Dinamo, pe data de 8 aprilie.

PROGRAMUL ETAPEI A 4-A PLAY-OUT

Vineri, 8 aprilie

Ora 17:30 Academica Clinceni – Chindia Târgoviște
Ora 20:30 FC Dinamo – FC U Craiova 1948

Sâmbătă, 9 aprilie

Ora 20:30 FC Rapid 1923 – UTA Arad

Duminică, 10 aprilie

Ora 17:30 FC Botoșani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Luni, 11 aprilie

Ora 18:00 Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Gheorghe Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo

Cu 7 etape înainte de finalul play-out-ului, Dinamo ocupă locul 14, cu un total de 10 puncte. Prima poziție care asigură calificarea directă, a 12-a, este ocupată de Chindia Târgoviște, dâmbovițenii având 9 puncte peste echipa noastră.

Dinamo nu a obținut decât un singur punct în primele două etape din play-out-ul Ligii 1, după 1-3 cu Rapid și 0-0 cu Sepsi.

Gheorghe Mihali (56 de ani), fost campion cu Dinamo, este revoltat de situația în care a ajuns echipa și consideră că un stadion nou ar fi fost un mare avantaj pentru “roș-albi”.

”E foarte trist, am avut încredere în jucătorii de la Dinamo. Am stat șapte ani acolo, mă gândesc că trebuie să ai un orgoliu… “chiar așa, râde toată lumea de mine?”. Și cu antrenorii, s-au schimbat… e greu ca jucător să schimbi cinci antrenori într-un an. Iar despre numărul jucătorilor, suntem de Cartea Recordurilor (n.r. – Dinamo a avut 55 de jucători înregistrați în acest sezon). E rușinos ca Dinamo să se salveze la un baraj, dar măcar să se salveze și acolo.

M-am întrebat de ce n-au putut să se înțeleagă, acum doi ani sau patru ani, în privința stadionului. S-a făcut Rapidul, Steaua, Arcul de Triumf. Chiar nu se puteau înțelege oamenii ăia care au actele? Sunt atâția suporteri, aveam și noi acum un stadion frumos. Vă dați seama ce se întâmpla? Dar orgoliile sunt foarte mari la noi. Deocamdată, nu se mișcă nimic”, a spus Gheorghe Mihali.

Lasă un răspuns