Video I Nemulțumit de pregătirea fizică, Dusan Uhrin pune ”biciul” pe dinamoviști, înainte meciului cu Zimbru Chișinău

Dinamo profită de pauza competițională și a organizat un meci amical, sâmbătă, 26 martie. ”Câinii” vor juca în fața propriilor suporteri, cu Zimbru Chișinău, de la ora 14:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Nemulțumit de pregătirea fizică precară a elevilor săi, antrenorul ceh i-a anunțat pe jucători că în pauza competițională vor urma zile în care vor fi supuși la câte două antrenamente. Tehnicianul speră să vadă o creștere în joc încă de la amicalul cu Zimbru Chișinău, programat mâine.

Biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro, iar mâine se pot achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului Dinamo, în intervalul orar: 10:00 – 14:00. Prețul unui tichet de acces, este în valoare de 15 lei (intrarea generală).

Moldovenii de peste Prut sunt antrenați de Michele Bon, 49 de ani, ocupând locul 7 în campionat. Italianul este familiarizat cu fotbalul românesc, a fost pe diverse posturi, preparator, secund și ”principal”, la diverse echipe (Sportul Studențesc, Urziceni, ACS Poli, FCSB, Târgu Mureș, Petrolul, CSM Sighet, FC Voluntari și Csikszereda).

Zimbru Chișinău este unul dintre cele mai vechi cluburi din Moldova, cu 8 titluri de campion, 6 Cupe ale Moldovei și o Supercupă a Moldovei.

După această pauză competițională, care va dura timp de aproximativ 2 săptămâni. La reluare vom mai avea de disputat 7 meciuri în play-out.

Primul meci va fi în deplasare la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, o formație aflată în pericol de baraj, după înfrângerea de la Mioveni. Așadar, va fi un meci interesant, în care un eventual succes al nostru ne-ar apropia la 6 puncte de trupa antrenată de Emil Sandoi.

La o săptămână, după întâlnire cu Chindia Târgoviște, de la Ploiești, din data de 1 Aprilie, Dinamo va juca contra celor de la U Craiova 1948, de la ora 17:30, pe stadionul Dinamo, pe data de 8 aprilie.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Lasă un răspuns