Cosmin Moţi, a analizat situația clubului său de suflet: ”Încă ai posibilitatea…”

Situația în Liga I este una tot mai clară pentru echipa noastră și ceea ce speram să nu se întample la un moment dat, va avea loc cel mai probabil.

Cu 7 etape rămase de disputat în play-outul Ligii I, Dinamo ocupa locul 14, diferența de puncte față de echipele aflate în fața noastră, chiar și echipa de pe locul 13, fiind una foarte mare, greu spre imposibil de recuperat într-un timp atât de scurt, mai ales că nici jocul nu ne oferă mari speranțe. Dinamo are o singură victorie în 2022 și trei rezultate de egalitate.

Așadar, cel mai probabil scenariu este să întâlnim a treia clasată din liga secundă.

Cosmin Moţi a discutat despre urmările pe care le-ar avea retrogradarea lui Dinamo în acest sezon. Întrebat dacă retrogradarea lui Dinamo ar fi un dezastru, Moţi a răspuns pe loc că fosta sa echipă nu are de ce să se gândească la acest lucru acum.

Fostul căpitan din Ştefan cel Mare a afirmat că dacă încă sunt şanse de salvare, Dinamo trebuie să se concentreze pe baraj şi găsirea unui investitor care să revitalizeze clubul.

”Nu ştiu ce să zic în momentul de faţă. Dacă încă ai posibilitatea… nu sunt probleme foarte mari cu banii.

Dacă ai posibilitatea să munceşti azi să rămâi în Liga 1, nu cred că are rost să ne gândim să înceapă de jos deocamdată.

Ar trebui să se creeze o bază, să vină… cel care va veni şi va vrea să susţină Dinamo să fie mai cu capul pe umeri, mai calculat.

Pentru că în ultimii 10 ani au fost nişte perioade la Dinamo numai cu urcuşuri şi coborâşuri, cu salarii de zeci de mii de euro, următorul an cu salarii de o mie de euro, cu jucători tineri din pepinieră.

Cred că trebuie să se ajungă la un numitor comun, cu tineri din academia Dinamo, cu jucători experimentaţi, să creeze un mixt şi să se omogenizeze echipa.

Pentru că e foarte greu să foloseşti 50 de jucători în şapte luni, e imposibil. E imposibil să construieşti ceva sau să ai aşteptări mari”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 3: Chindia Târgoviște – DINAMO (Vineri, 1 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Mirko Ivanovski vrea la naționala Macedoniei de Nord: ”Asta e nevoie și la națională”

Video I Gabriel Moura, gol fabulos în amicalul cu Zimbru Chișinău

Dusan Uhrin, nemulțumit după victoria cu Zimbru Chișinău: „Am repetat greșelile din campionat”

2 gânduri despre &8222;Cosmin Moţi, a analizat situația clubului său de suflet: ”Încă ai posibilitatea…”&8221;

Lasă un răspuns