Dorința lui Kristijan Naumovski pentru dinamoviști! Ce spune despre barajul cu Portugalia

Echipa Națională de Fotbal a Macedoniei de Nord a prins curaj după victoria în fața Italiei și este încrezătoare că se pot impune și contra Portugaliei.

Marți, de la ora 20:45, selecționata din care face parte și Kristijan Naumovski (33 ani), fostul portar care a îmbrăcat timp de cinci sezoane tricoul lui Dinamo (2010 – 2015) întâlnește Portugalia în meciul decisiv pentru un bilet la mondialul din Qatar.

Naumovski a revenit la echipa națională a Macedoniei după 7 ani și a fost rezervă în meciul cu Italia. Fostul goalkeeper din Ștefan cel Mare a vorbit despre revenirea în lotul primei reprezentative și despre șansele pe care le are naționala țării sale în fața portughezilor.

”La ultima convocare, cred că jucam atunci la Levski… sau la Dinamo. Am fost apoi prin Malta, doi ani am jucat și în Hong Kong. Am revenit acasă, vara trecută, și am devenit cel mai bun portar al campionatului, așa că am început să sper că voi putea fi chemat din nou.

Nimeni nu credea în lumea asta că vom merge mai departe și cred că nici oamenii de la noi de acasă, în Macedonia. important este că am crezut noi, jucătorii și staff-ul. Italienii vorbeau că vor câștiga Cupa Mondială, că mai au de jucat cu Portugalia, nici nu i-a interesat meciul cu noi, dar uite că la fotbal nu ești câștigător, înainte, niciodată! Bucuria de după meci a fost ca un vis devenit realitate.

La fel și aici. În Porto, ziarele scriu că echipa e ca și calificată la turneul final din Qatar, dar o să vedem în seara asta. Încrederea noastră este și mai mare după ce am câștigat la Palermo, iar eu consider că Italia este o echipă mai bună decât Portugalia, dar portughezii, individual, au jucători mai valoroși.

Mi-ar plăcea să ajung la CM din Qatar și, sincer, să mai joc o dată pentru Dinamo. M-am simțit extraordinar în București, iar experiența pe care am avut-o la Dinamo m-a ajutat foarte mult, mai departe, în carieră. Salutări tuturor prietenilor mei din România”, a spus Kristijan Naumovski, pentru playsport.ro.

”Kiko” a rememorat și momentele de glorie în care îmbrăca tricoul lui Dinamo și a dezbătut situația actuală în care se regăsește echipa noastră. Acesta mai spune că a păstrat legatura cu Cristian Bălgrădean și Steliano Filip.

”Cea mai frumoasă amintire a mea la Dinamo, a fost când am câștigat Cupa României, în 2012, în fața celor de la Rapid. Am mers cu trofeul la suporterii minunați ai lui Dinamo.

Cu „Pufi” Bălgrădean vorbesc des și-i doresc mult succes și prin intermediul vostru. Să câștige din nou campionatul cu CFR și poate ne întâlnim în cupele europene. M-am luptat cu el pentru un loc de titular la Dinamo, dar eram prieteni foarte buni în afara terenului. Și cu Steliano Filip mai țin legătura.

Am văzut că s-a întors și Torje la Dinamo, dar păcat că echipa nu o duce deloc bine. Am mai avut și noi probleme cu banii sau mai erau ani când am fost în afara cupelor europene, dar nici chiar așa. Să ajungă Dinamo să se bată pentru barajul de a rămâne în Liga 1? Nu! Niciodată! Dar asta e, le doresc mult succes, nu cred că vor avea probleme la un baraj cu o echipă de liga secundă”, a mai spus Kristijan Naumovski.

  • Goalkeeperul în vârstă de 33 de ani a fost antrenat la Dinamo de Ioan Andone, Dario Bonetti, Liviu Ciobotariu sau Flavius Stoican
  • FK Shkupi, echipa de club la care activează Naumovski, se află pe primul loc în campionatul din Macedonia

CITESTE SI:

Handbal I Dinamo, la 3 meciuri distanță de titlu în România

Iuliu Mureșan, detalii despre licențierea lui Dinamo + Decizie finală privind viitorul său în Ștefan cel Mare

Cristian Sandu și-a dat demisia din funcția de preparatorul fizic! Iuliu Mureșan explică această situație și ce va urma în viitor

2 gânduri despre &8222;Dorința lui Kristijan Naumovski pentru dinamoviști! Ce spune despre barajul cu Portugalia&8221;

Lasă un răspuns