Video I Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo

Andrei Chivulete a refuzat să îi acorde lui Dinamo un penalty clar la hențul lui Tiberiu Căpușă. Faza s-a petrecut în propriul careu, în minutul 54, care a contat pentru runda a treia din play-out.

Dimamo a intrat mai decisă în repriza a doua, iar Grădinaru a avut șansa unui șut de la mare distanță. Mingea, care se ducea bine spre poarta rivalilor, a fost blocată cu mâna de Tiberiu Căpușă.

Acesta se afla pe linia careului mare, iar ”câinii” au cerut acordarea loviturii de la 11 metri. Totuși, Andrei Chivulete, excelent plasat, a refuzat să fluiere lovitură de la 11 metri (Min54).

Degeaba au contestat toți dinamoviștii prezenți pe stadion, dar și în fața televizoarelor. Chivulete și asistenții săi nu au văzut nimic.

Dusan Uhrin jr, după victoria de la Ploiești: ”Este primul pas”

La finalul partidei, Dusan Uhrin jr (54 de ani) s-a arătat bucuros pentru victorie, însă a ținut să rămână rezervat și a numit-o doar „un prim pas mic”.

”Este o zi fericită pentru noi deoarece am câștigat, prima repriză a fost așa și așa, dar atitudinea s-a schimbat în a doua repriză. Adversarii au mai avut câteva ocazii în partea a doua, dar până la urmă am gestionat foarte bine și am reușit să câștigăm.

Am câștigat pentru prima oară (n.r. de la revenirea pe banca tehnică) și este primul pas mic către ceea ce ne propunem. Dacă ne concentrăm în continuare, va fi bine. Repet, este doar un prim pas.

Am avut multe probleme de lot, dar cei care au fost disponibili au intrat și și-au făcut treaba foarte bine”, a declarat antrenorul.

Dinamo a excelat la Ploiești în fața unei echipe bine poziționate în teren

Cea mai mare parte a primei reprize a fost lipsită de ocazii importante de poartă. Chindia a fost aproape să lovească în minutul 21 (șut puțin peste poartă al lui Șerban), apoi în minutul 40, când șutul lui Doru Popadiuc a trecut puțin pe lângă bara dreaptă a porții lui Eșanu.

Dinamo a replicat în minutul 44. Singur cu Căbuz, Steliano Filip a încercat să trimită balonul peste portarul dâmbovițenilor, dar a fost blocat.

Dinamo a urcat liniile în partea a doua, dar prima ocazie notabilă le-a aparținut gazdelor. În minutul 53, Paul Iacob a trimis cu capul spre poartă, dar Eșanu a respins incredibil! Mingea a revenit la Iacob, care a reluat peste poartă, din cădere.

La un minut distanță, Dinamo a cerut penalty, la aparentul henț al lui Tiberiu Căpușă, dar brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete a lăsat jocul să curgă.

Mai incisivă, Dinamo a deschis scorul în minutul 66, prin Vlad Morar. Fostul atacant al Gazului a depășit 3 adversari cu driblinguri scurte și a șutat la colțul lung, pe lângă Căbuz.

Chindia a alergat după egalare, dar următorul gol a picat tot în poarta gazdelor. În minutul 81, Irobiso a finalizat centrarea lui Steliano Filip cu o execuție spectaculoasă, din voleu, cu care l-a prins pe contre-pied pe portarul Chindiei.

CITESTE SI:

Vlad Morar, mulțumit după victoria de la Ploiești; ”Ne-a dat moral”

Video I Schimbare de atitudine a lui Steliano Filip

Victoria lui Dinamo l-a scos din cocină pe Iuliu Mureșan: ”Nu e imposibil să câștigăm toate meciurile”

Un gând despre &8222;Video I Andrei Chivulete i-a refuzat un penalty lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns