Dusan Uhrin înaintea partidei cu CS Mioveni: ”Joacă simplu și va fi dificil”. Ce spune despre șansele de salvare directă evitând barajul

Dinamo se pregăteşte de duelul cu CS Mioveni care se joacă vineri, de la 20:30 pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni.

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de vineri, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu Mioveni și consideră că şansele echipei noastre de a se salva de la retrogradare evitând barajul de menţinere în Liga 1 au scăzut sub 10 procente după înfrângerea suferită în etapa trecută, cu U Craiova, 1-2.

Tehnicianul a afirmat că pentru următoarele partide va trebui să aleagă jucătorii care pot face faţă presiunii din teren.

„Am spus de la început că va fi destul de dificil să ne salvăm de la retrogradare direct. Aveam un procent de 10% să reuşim asta, acum poate mai mic, dar trebuie să facem tot ce putem. Noi jucăm fotbal pentru a câştiga meciurile, nu pentru a pierde. Jucătorii sunt în mare parte pregătiţi pentru această partidă, voi decide mâine lotul.

Dar nu toţi sunt pregătiţi să reziste 90 de minute, unii mai au mici accidentări. Trebuie să alegem jucătorii care sunt în formă, este foarte important pentru noi, şi pe cei care pot face faţă presiunii, cei care pot folosi această presiune pentru a fi mai buni”, a afirmat Dusan Uhrin, într-o conferinţă de presă.

Referitor la partida cu CS Mioveni, antrenorul ceh a spus că adversarul a demonstrat că e o echipă puternică în ultima partidă cu Gaz Metan Mediaş.

„Nu suntem prea bine pentru că am pierdut ultimul meci, chiar dacă am jucat bine. Am făcut două greşeli şi nu sunt mulţumit de acest lucru. Încercăm să reparăm aceste greşeli, am suportul tuturor jucătorilor. Sper să lupte fiecare dintre ei, pentru că întâlnim Mioveni, mă aştept la un meci dificil.

Au învins Gaz Metan cu 2-1, dar Gaz Metan a jucat bine. Mioveni e o echipă puternică, joacă simplu şi va fi dificil. Noi vrem să câştigăm fiecare meci, trebuie să fim concentraţi pe acest lucru”, a mai spus Uhrin.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin înaintea partidei cu CS Mioveni: ”Joacă simplu și va fi dificil”. Ce spune despre șansele de salvare directă evitând barajul&8221;

Lasă un răspuns