Elevii lui Uhrin și-au asigurat locul de baraj

”Condamnații” la baraj ne-au demonstrat că s-au resemnat și că așteaptă trecere timpului, pentru a arunca zarurile în cele mai importante meciuri din istoria fotbalistică a clubului Dinamo.

Dinamo a început mai bine jocul și a avut primele situații de poartă. Rodriguez, șut în blocaj (5), și Pierret, spectator la intervenția salvatoare a lui Garutti (8), i-au dat emoții lui Iustin Popescu. Apoi, ”câinii” au jucat din ce în ce mai slab și au lăsat-o pe Mioveni să se apropie de careul lui Eșanu.

Nici elevii lui Pelici nu și-au creat însă ocazii importante. Coșereanu (17) și Balaur (17) au ajuns în situații promițătoare, dar n-au găsit contactul cu mingea.

Dinamo a irosit două șanse mari în repriza secundă. După o preluare excelentă, Grădinaru a trimis pe lângă (58), la fel ca Irobiso de pe linia careului mic (63).

Contrar cursului partidei, Mioveni a dat lovitura. Fază fixă executată la bara a doua, recentrare Garutti și gol Panait (72).

Pe final, Irobiso l-a pălmuit pe Panait și a fost eliminat (79). Tabela a închis-o Sanoh, singur cu Eșanu (84).

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Prima reacție a lui Nicolaie Badea, după ce a fost notificat clubul: ”Există multiple confuzii”

DDB, mesaj de important de informare

Dinamo anunță schimbarea echipamentelor de joc și o surpriză de proporții pentru suporteri

2 gânduri despre &8222;Elevii lui Uhrin și-au asigurat locul de baraj&8221;

Lasă un răspuns