Exclusiv I Andreea Prisăcariu, debut pentru România în BJK Cup: ”Sunt mândră, am jucat pentru țara mea”

La prima experiență la Fed Cup, actuală Billie Jean King Cup, Andreei Prisăcariu (22 de ani – 324 WTA) a avut parte de un duel cu numărul 1 mondial din tenisul feminin.

După ce a fost convocată în premieră, datorită refuzurilor în lanț a ”vedetelor”: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Monica Niculescu. Dinamovista a fost pusă să îi ia locul, veteranei Irina Begu, care a rămas pe bancă pentru a-i face galerie colegei sale.

Aruncată, într-o luptă cu Iga Swiatek (20 de ani), liderul mondial din circuitul feminin, Prisăcariu a fost învinsă cu 6-0, 6-0.

Această înfrângere a făcut din Andreea Prisăcariu (22 de ani), ținta perfectă a celor din mass-media, de a o jigni și de a o scoate țap ispășitor, pentru un eșec al întregii echipe naționale care a fost învinsă cu scorul de 3-0, la general de Polonia.

Hate-ul din partea unora din presă, a fost remarcat de către sportiva noastră și la finalul meciului, ne-a declarat:

”Mă bucur că am fost aici și apreciez fiecare moment petrecut cu echipa noastră. Dar convocarea la aceasta echipă a provocat crucificarea mea de către presa din România.

Cred că nu a mai există un fenomen de bullying atât de agresiv asupra unui sportiv în țara mea.

Dar eu merg oricum înainte! …Dacă voi mai fi convocată în viitor, mă voi prezenta întotdeauna pentru România, așa cum am făcut de la vârsta de 12 ani!”, a declarat în exclusivitate, Andreea Prisăcariu pentru doardinamo.com.

Dinamovista ne-a mai spus că a acceptat fără să stea pe gânduri, convocarea la Jean King Cup și jucând sub tricolor este o onoare.

”Sunt mândră de această convocare și pentru tot ce a realizat! Mă simt binecuvântată că am jucat la Fed Cup (n.r. Jean King Cup) pentru țara mea indiferent de situație.

A fost o experiență pozitivă și învăț din ea! Așa că știu ce am de făcut în continuare și îmi văd de treabă!”, ne-a mai spus frumoasa dinamovistă.

3 gânduri despre &8222;Exclusiv I Andreea Prisăcariu, debut pentru România în BJK Cup: ”Sunt mândră, am jucat pentru țara mea”&8221;

Lasă un răspuns