Comunicat Dinamo, referitor la stabilirea noului logo

FC Dinamo a emis un comunicat important despre procesul de rebranding si stabilirea noului logo.

”Vot public al dinamoviștilor pentru noul logo

Dinamo are nevoie de o nouă imagine și, în același timp, de un nou logo, ales prin implicarea fanilor din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul „Doar Dinamo București” (DDB).

Începută luna trecută, pe 20 aprilie, prima fază pentru alegerea noului logo s-a încheiat. Peste 1.000 de propuneri au sosit pe adresa clubului, marketing@dinamo1948.ro, unele sigle venind din Italia, Anglia, Germania, Suedia sau Cipru.

Cele mai interesante cinci modele au fost alese, iar de astăzi începe faza a doua pentru alegerea noului logo!

În faza a doua vor exista cinci comisii de vot pentru alegerea finală a siglei clubului Dinamo 1948 și cel mai votat logo va fi ales câștigător.

Prima comisie de vot va fi a suporterilor. Cele cinci propuneri vor fi votate timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), pe pagina oficială de Facebook a clubului, urmând să primească puncte de la 1 la 5, în funcție de rezultat: poziția 1 (5 puncte), poziția 2 (4 puncte), poziția 3 (3 puncte), poziția 4 (2 puncte), poziția 5 (1 punct).

În această seară, la ora 20:00, pe pagina de Facebook vor fi publicate cele cinci propuneri pentru noul logo, clasamentul fiind decis de numărul de LIKE-uri pentru fiecare dintre sigle.

A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foștii mari jucători și antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri și punctajul va fi același ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie.

Cea mai votată siglă va fi anunțată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată și pregătită pentru noul sezon.

Dinamo 1948 le mulțumește public tuturor suporterilor implicați în acest proces de rebranding, agențiilor de creație și legendelor care au scris istoria clubului nostru, cu 34 de trofee în palmares: 18 titluri de campioni ai României, Cupa României (13), Supercupa României (2) și Cupa Ligii (1)”, anunța clubul de fotbal Dinamo.

2 gânduri despre &8222;Comunicat Dinamo, referitor la stabilirea noului logo&8221;

Lasă un răspuns