Interes major pentru U Cluj – Dinamo! Câte bilete s-au dat

Dinamo se pregăteşte de prima manșă din barajul cu U Cluj care se joacă sâmbătă, de la 20:30 pe stadionul ”Cluj Arena”. Duelul ”frățesc” va avea parte de o atmosferă demnă de derby!

Suporterii clujeni au trăit o dezamăgire uriașă în partida cu Hermannstadt, atunci când peste 20 000 de suporteri au fost prezenți în tribunele arenei clujene.

Se anunță o asistență importantă și la meciul de sâmbătă seară. Până joi la ora 20:00, au fost vândute peste 8.000 de tichete, iar clujenii se așteaptă la cel puțin 25.000 de fani în tribune la finalul săptămânii.

Fanii dinamoviști au toată peluza la dispoziție, aproximativ 7000 de bilete, care pot fi achiziționate atât online, cât și la casele de bilete, până astăzi, între orele 15:00 – 20:00.

Au fost achiziționate deja câteva mii dintre ele, se anunță o deplasare istorică! Vor fi suporteri veniți din București, dar și mulți fani din zona Ardealului, chiar și din Diaspora, care vor fi prezenți în peluza rezervată câinilor.

Suporterii bucureșteni pot face deplasarea cu autocarul. Pentru rezervări, dați un sms la numărul de telefon 0723.669.332 cu numele complet, numărul de telefon la care puteți fi contactați și numărul de locuri dorite. FĂRĂ APELURI, DOAR SMS! Rezervările se fac până vineri la ora 12:00.

Partida U Cluj – Dinamo, manșa tur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 se va disputa sâmbătă, 21 mai, ora 20:30, pe stadionul ”Cluj Arena”.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Peluza 2 Inel 1: 10 lei
  • Peluza 2 Inel 2: 10 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE (Stadion Dinamo):

  • Vineri: 15:00 – 20:00
Dusan Uhrin, înaintea primului duel din baraj

Joi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de sâmbătă, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu ardelenii și a recunoscut că se așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe cu jucători de nivelul primei ligi.

Tehnicianul dinamovist nu se va putea baza pe mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Mirko Ivanovski, dar anunță că restul jucătorilor s-au pregătit bine.

”Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați.

Au jucători de prima ligă, i-am antrenat pe unii dintre ei. Au jucători buni, nu jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că au terminat sezonul pe o poziție bună. OK, au ratat promovarea directă, dar trebuie să ne concentrăm la noi. Poți pierde cu orice echipă, chiar și din a treia ligă, dacă nu ești concentrat.

Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi.

Grădinaru și Mirko nu vor juca. Mirko s-a antrenat individual”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă.

CITESTE SI:

Cătălin Carp, motivat înaintea barajului cu U Cluj: ”Trebuie să ieșim cu capul sus!”

Când se va da startul următoarei ediţii de campionat

Ionuț Lupescu, prima reacție după ce Zăvăleanu a încercat să-l aducă la Dinamo

2 gânduri despre &8222;Interes major pentru U Cluj – Dinamo! Câte bilete s-au dat&8221;

Lasă un răspuns