Cosmin Matei nu și-a pierdut speranța: ”Fiecare trebuie să dea tot”. Apelul făcut către fani

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, în prima manşă a barajului pentru Liga I de fotbal.

La finalul meciului, Cosmin Matei a recunoscut că este un moment extrem de greu pentru echipă, dar că jucătorii trebuie să se monteze pentru a avea șanse la retur, să rămână în prima ligă și Dinamo să nu se ”distrugă”.

”Din păcate, am pierdut, a fost cel mai important meci al sezonului pentru noi, dar urmează finala, unde trebuim să reglăm puțin și să încercăm să întoarcem acest rezultat. Nu se pune problema de miza meciului sau de motivare. Am luat acel gol, din păcate, și a fost un meci în deplasare… Ne pare rău că am pierdut.

O să ne pregătim bine în această săptămână, vom face tot ce depinde de noi pentru a rămâne în prima ligă.

Prima mea ocazie nu a vrut să intre, era senzațional să revenim cu un gol de la vestiare, nu a fost să fie. Trebuie să ne motivăm pentru meciul următor, să arătăm că suntem caractere puternice și să nu distrugem această echipă.

Ăsta este adevărul, suntem pe un drum negru și trebuie să ne revenim. Trebuie să fim conștienți de gravitatea situației, fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun pentru a întoarce rezultatul”, a spus Cosmin Matei.

Deși recunoaște că este o situație greu de gestionat, Cosmin Matei a transmis că Dinamo încă are șanse să rămână în Liga 1. De asemenea, mijlocașul a făcut un apel către fani, cărora le-a cerut să rămână alături de echipă.

”Am și încasat un gol când aveam superioritate numerică. Trebuie să avem speranță, să credem. Mai este un meci, orice se poate întâmpla. Jucăm acasă și cum au reușit ei să câștige aici, așa vom încerca să facem și noi la București.

Îi înțeleg pe suporteri, știu că le este greu, dar în aceste momente și nouă ne este greu.La următorul meci avem nevoie de ei mai mult decât oricând, să ne împingă de la spate și să ne ajute să câștigăm. Încercăm să ieșim din această situație”, a declarat Cosmin Matei.

CITESTE SI:

Ionel Dănciulescu, concluzii după prestația lui Dinamo pe Cluj Arena: ”Numai nouă ni se putea întâmpla”. Cum a reacționat Marius Niculae

Dusan Uhrin, dezamăgit după eșecul cu U Cluj: ”Trebuie să încercăm să revenim”

Surpriză pe Cluj Arena și Dinamo pleacă cu handicap în manșa retur

2 gânduri despre &8222;Cosmin Matei nu și-a pierdut speranța: ”Fiecare trebuie să dea tot”. Apelul făcut către fani&8221;

Lasă un răspuns