”Studenții” nu se consideră favoriți în meciul retur din barajul cu Dinamo

Universitatea Cluj și Dinamo s-au înfruntat sâmbătă seară în prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1.

În ciuda faptului că teoretic pornea ca și favorită, Dinamo a plecat învinsă de pe Cluj Arena. Echipa lui Dusan Uhrin a avut marile ocazii ale meciului dar și avantajul unui om în plus timp de aproape jumătate de oră. Totuși, ”câinii” au pierdut meciul cu scorul de 0-2.

În doar zece zile, U Cluj a trecut de la dezastru, pierderea promovării directe în dauna Hermannstadt, la a avea 2-0 cu Dinamo după prima manșă a barajului. De la dezbinare cu proprii suporteri, care i-au acuzat pe elevii lui Lincar că au vândut meciurile, la a fi împinși de la spate de aceiași fani, ca să răpună ”haita” lui Dusan Uhrin.

Căpitanul lui U, Romario Pires, transmite că jucătorii nu se consideră favoriți după 2-0 în tur și că vin duminică în Ștefan cel Mare să lupte pentru promovarea în Liga 1.

”Noi știm ce oportunitate am pierdut cu Hermannstadt, dar am avut încredere în noi. Am ajuns până aici pe picioarele noastre. Jucăm cu capul sus. Dinamo este o echipă cu multă calitate. Nu va fi ușor nici la București, mergem să încercăm șansa noastră. Promovarea se joacă, șanse 50-50.

Am știut să suferim, acolo trebuie să fructificăm ocaziile. Dinamo nu ne-a luat de sus, are jucători cu mare experiență. E fotbal, sunt 11 bărbați contra la 11 bărbați, orice e posibil. Ne bazăm pe suporteri și în retur, pe toți cei ce pot veni. Avem nevoie în clipele grele, nu vor fi doar flori și momente frumoase”, a declarat Romario Pires.

Returul dintre Dinamo București și Universitatea Cluj se va disputa pe data de 29 mai.

PCH, mesaj după ce ”câinii” au pierdut la Cluj

”Duminică începem demolarea stadionului Dinamo!

Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, acasă, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemenea Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

Nu s-a terminat! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Luptăm până la capăt! Pe viață și pe moarte!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

CITESTE SI:

Dusan Uhrin, contestat după primul meci din baraj: ”Trebuie să fii mai pragmatic”

Cornel Dinu, remarcă un dinamovist după eșecul cu U Cluj

Florin Prunea strigă adunarea după eșecul din Ardeal: ”Le spun asta fanilor!”

5 gânduri despre &8222;”Studenții” nu se consideră favoriți în meciul retur din barajul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns