S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de baraj cu U Cluj

Biletele pentru următorul meci, s-au pus în vânzare! ”Câinii” vor juca pe teren propriu cu U Cluj, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

Partida Dinamo – U Cluj-Napoca, din cea dea doua manșă a barajului de menținere în prima divizie se va disputa dumincă, 29 mai, ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR:

  • Tribuna 0 – VIP: 30 lei
  • Tribuna 1: 15 lei
  • Tribuna 2: 10 lei
  • Peluza PCH: 5 lei
  • Peluza SUD: 5 lei
Dinamo a primit licența pentru Liga 1

2021-2022 este cel mai greu an din istoria clubului nostru. Pentru prima dată în 74 de ani de existență, Dinamo joacă baraj de retrogradare/promovare în Liga 1. Mai mult, ”câinii” au pierdut prima manșă disputată pe ”Cluj Arena”.

Dinamo București a obținut licența pentru sezonul viitor de Liga 1. Formația antrenată de Dusan Uhrin jr. poate evolua în stagiunea 2022-2023 a primei divizii de fotbal din România dacă rezolvă problema sportivă. ”Câinii” sunt conduși cu 2-0 după prima manșă a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Duminică, 29 mai, de la ora 21:00, echipa noastră trebuie să întoarcă, pe bătrâna arenă din ”Ștefan cel Mare”, deficitul de 2 goluri pe care îl au încă din partida tur, disputată pe ”Cluj Arena”, în fața a peste 20.000 de spectatori.

Dinamo are nevoie de un stadion plin la meciul cu U Cluj, astfel că astăzi vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul de pe stadionul Dinamo. Prețurile vor fi reduse, astfel încât să avem parte de o asistență numeroasă, care să pună umărul la revenire. Astăzi vom reveni cu mai multe detalii.

”Câinii” o vor pe Dinamo ca Manchester City: „Nici U Cluj nu e Aston Villa!”

”S-A ÎNTÂMPLAT ACUM

La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa. City a jucat cu trofeul de campioană pe masă. Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool.

Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Atunci s-a produs miracolul, lucru posibil cu un stadion plin și încurajări din tribune. ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană. Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton).

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute.

Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

CITESTE SI:

Ultimele pregătiri pentru implementarea sistemului VAR. Oficialii FIFA, detalii despre procesul de introducere al asistenţei video

Cupa României are un nou format:”Mai atractiv, cu mai multe dueluri tari”

”Studenții” nu se consideră favoriți în meciul retur din barajul cu Dinamo

Lasă un răspuns