Dinamo, negocieri cu un fond de investiții: ”Purtăm discuții în continuare”, Detalii despre înțelegerea dintre Zăvăleanu și Badea

Administratorul judiciar a lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația clubului nostru.

Zăvăleanu a declarat că s-au menținut discuțiile cu un fond de investiții important, însă acest fond a făcut câțiva pași înapoi în momentul în care Nicolae Badea a interzis folosirea siglei în scop comercial.

Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu a discutat cu Nicolae Badea, iar acesta a oferit asigurări că nu va obstrucționa în niciun fel eventuala înțelegere dintre părți.

”Cele două discuții există în continuare. Există o discuție cu un fond de investiții important, care a făcut anumiți pași înapoi după ce s-a întâmplat cu sigla. Între timp, am vorbit cu domnul Badea și a oferit disponibilitatea de a discuta despre tot ce ține de brand, astfel încât să nu pară a fi obstrucția domnului Badea pentru un nou acționar.

Purtăm discuții în continuare, însă într-un ritm mai puțin accelerat decât fusese până la momentul respectiv, când era un mare entuziasm. Ei mi-au spus că rămânerea lui Dinamo în Liga 1 nu ar fi un element definitoriu, decisiv. Bineînțeles că ar fi mai bine ca Dinamo să rămână în Liga 1. Pe de altă parte, mai avem discuții cu cineva. Să vedem”, a declarat Zăvăleanu.

În momentul actual, viitorul lui Dinamo este unul incert. Nu există niciun om de afaceri hotărât să bage bani în acest club, iar totul rămâne la nivel de discuții. Dorin Șerdean, reprezentantul firmei Lotus – care este acționarul majoritar al lui Dinamo – a fost notificat să investească pentru a-și menține procentele – 72%.

Rămâne de văzut dacă va dispune de milioanele de euro solicitate de Răzvan Zăvăleanu.

Până atunci, Dinamo mai are un hop de trecut, din care speră într-o minune să scape de baraj. Returul a barajului de menținere/promovare în Liga 1, cu Universitatea Cluj, este programat pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. În prima manșă, ardelenii s-au impus cu 2-0.

CITESTE SI:

Susținere totală din partea fanilor! SOLD-OUT pentru meciul Dinamo – Universitatea Cluj

Dinamo București, echipa cu cei mai mulți jucători din propria pepinieră. Rezultatele studiului

”Câinii” au o nouă primă de joc pentru baraj. Anunțul conduceri dinamoviste

3 gânduri despre &8222;Dinamo, negocieri cu un fond de investiții: ”Purtăm discuții în continuare”, Detalii despre înțelegerea dintre Zăvăleanu și Badea&8221;

Lasă un răspuns