Andrei Cristea, dezamăgit de contraperformanța din returul cu U Cluj: „Nu mă gândeam”

Dinamo nu a reușit „minunea” de a întoarce acel 0-2 din turul barajului cu „U” Cluj și a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după 1-1 în Ștefan cel Mare cu „șepcile roșii”, care au promovat.

Andrei Cristea a fost unul dintre spectatorii „de lux” care au asistat la ultimul meci al dinamoviștilor în Liga 1 și, în același timp, ultimul meci pe acest stadion, care va fi demolat.

„Nu mă gândeam, chiar dacă am jucat și la alte echipe mari ale fotbalului românesc, ca una dintre ele să poată retrograda.

Dar poate e un moment zero. Nu aș fi văzut niciodată ca Dinamo să retrogradeze.

Atitudinea a fost bună, dar atât au putut, ăsta e nivelul. Poate s-a cerut mai mult de la unii dintre ei, poate unii nu au ajuns să înțeleagă ce înseamnă Dinamo.

Dar acum e tardiv, Dinamo e retrogradată, rămâne să vedem ce va fi pe viitor.

Nu e corect să vorbim despre doi-trei jucători, au fost 60 de jucători în doi ani, au fost conducători, dar nu sunt eu cel care să își dea cu părerea.

Am venit ca fost jucător la Dinamo și ca spectator și îmi pare rău să văd un club așa de mare că retrogradează”, a spus Cristea la final.

Andrei Cristea (38 de ani) a jucat la Dinamo în trei mandate: iulie 2008 – ianuarie 2009, iunie 2009 – ianuarie 2011, iulie 2012 – august 2012.

CITESTE SI:

Video I Bufonii și-au făcut spectacolul în Ștefan cel Mare!

Video I Atmosferă INCEDIARĂ în Ștefan cel Mare!

Ce avere are Gruia Stoica, omul de afaceri ”hotărât să rămână” la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Andrei Cristea, dezamăgit de contraperformanța din returul cu U Cluj: „Nu mă gândeam”&8221;

Lasă un răspuns