Marius Alexe a fost la un pas de banca tehnică a lui Dinamo

Marius Alexe, ajuns la 32 de ani a dezvăluit că fost la un pas de revenirea în Ștefan cel Mare.

Fostul dinamovist fost dorit de Dario Bonetti pe banca lui Dinamo în funcția de antrenor secund.

În mandatul lui Dario Bonetti, italianul l-a dorit pe fostul atacant alături de el, însă răspunsul lui Alexe a întârziat, iar Bonetti a fost demis de pe banca tehnică a clubului.

”Deja începusem acest proiect anul trecut (n.r. – Academia), mă implicasem îmi dădusem cuvântul că o să continui și nu am putut să vin alături de dânsul (n.r. – de Bonetti). Pentru că își dorea să fiu secund.

Da (n.r. – secund la Dinamo), am avut câteva discuții chiar am vorbit cu dânsul dar până a venit răspunsul meu a fost și acea despărțire care mi-a și părut rău.

Acum cred că nu va mai fi cazul de secund. Nici nu-mi mai doresc. Când această academie, care sper să crească odată cu mine. Să crească sș acești copii”, a spus Marius Alexe la PRO ARENA.

Alexe și-a început cariera la Dinamo și a ajuns la prima echipă a „roș-albilor” în septembrie 2009 și a rămas în „Groapă” până în iulie 2013. După un sezon petrecut la Sassuolo, a revenit la Dinamo, unde a mai evoluat pentru un sezon.

3.2 milioane de euro a fost cota cea mai bună pe care a avut-o Alexe în cariera sa, înainte de transferul Sassuolo. Ulterior, cariera sa a cunoscut un declin continuu.

Florentin Petre, mesaj emoționant pentru suporterii lui Dinamo

Fostul mijlocașul din Ștefan cel Mare regretă situația în care a ajuns echipa și spune că ar da orice să poată ajuta clubul în aceste momente.

”Este parte din sufletul meu și 20 și ceva de ani… nu poți să treci așa cu zâmbetul pe buze. Păcat că s-a retrogradat. Am am simțit asta de vreo 7-8 ani de zile și nu m-a băgat nimeni în seama. Când se ocupă de fotbal oameni din ăștia, uitați unde se ajunge”, a reacționat Florentin Petre la Playsport Live.

Mihai Eșanu a fost eroul negativ al lui Dinamo, la fel ca în turul pierdut la Cluj. A gafat la golul ardelenilor și în retur. Însă, Petre îl apără pe Mihai Eșanu.

”Am lucrat cu mai mulți jucători, între care și Mihai. Era la început de drum, avea foarte mult de muncă, dar nu apăra el. A avut ascensiune, e un băiat bun, un băiat respectabil, dar ce să zic. Nu numai el e de vină”, a mai declarat Florentin Petre.

”Suporterul dinamovist a cam ținut în viață clubul ăsta. Trebuie să se reorganizeze și să o ia de la capăt. Știți foarte bine că aș face orice, aș veni și pe jos la acest club minunat.

Dar când nu te sună nimeni cinci ani… M-au sunat acum câteva zile, să vin la meci, dar am făcut ruptură și nu pot să mă mișc. Da, vin, dar am o treabă de făcut la Piatra Neamț”, a fost mesajul lui Florentin Petre, pentru fani.

CITESTE SI:

Vlad Morar, destinație neașteptată. Unde este dorit atacantul

Dinamo, viață grea pe plan financiar. Care este datoria reală

Steliano Filip, OUT de la Dinamo! Care este situația lotului, ce jucători vor pleca și cine va rămâne

3 gânduri despre &8222;Marius Alexe a fost la un pas de banca tehnică a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns