Gabriel Torje pleacă de la Dinamo! Cu cine urmează să semneze

Gabriel Torje (32 de ani) alături de coechipieri săi au retrogradat-o pe Dinamo în Liga 2 și și-a reziliat contractul cu echipa noastră, scadent în vara anului 2023.

Mijlocașul le-a transmis conducătorilor că ia în calcul să rămână la echipă și în liga secundă, dar astăzi s-a răzgândit. Torje va semna în următoarele ore rezilierea contractului, astfel că mijlocașul de bandă, care va împlini 33 de ani, va evolua la Farul Constanța în sezonul următor.

Mijlocașul va semna cu gruparea de la malul mării un contract valabil un an.

La Farul, Torje va lucra din nou cu Gică Hagi. Sub comanda lui Hagi, Torje a debutat în Liga 1 la Poli Timișoara și s-a dovedit una dintre senzațiile fotbalului românesc, iar Dinamo a plătit două milioane de euro pentru transferul său la București.

Gabriel Torje a fost golgheterul lui Dinamo în acest sezon, dacă-l excludem pe Deian Sorescu, plecat în Polonia, la Rakow Czestochowa.

25 de meciuri, 6 goluri și 3 assist-uri a adunat Torje în acest sezon la Dinamo.

400 de mii de euro este cota de piață a lui Gabi Torje, potrivit Transfermarkt.

Oficial I Cosmin Matei, primul jucător care a părăsit ”haita”

Cosmin Matei (30 de ani), decarul lui Dinamo, a semnat cu un alt club din Liga 1 după ce a pus umărul la retrogradarea echipei noastră în Liga 2.

Mijlocașul a fost prezentat oficial la Sepsi, cu care a semnat un contract valabil pe două sezoane. Recent, oficialii covăsnenilor au confirmat interesul pentru mijlocaș, iar acum cele două părți s-au înțeles.

”Sepsi OSK are un nou mijlocaș. Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului Cosmin Matei, care ultima oară a jucat la FC Dinamo, dar a mai evoluat în carieră și la FC Farul, Genclerbirligi (Turcia), NK Istra 1961 (Croația), Atromitos (Grecia), Astra Ploiești, precum şi la FCSB.

Jucătorul, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul clubului covăsnean.

Matei a marcat de trei ori în 24 de partide pentru Dinamo în acest sezon, cifră la care se mai adaugă și patru pase decisive.

400.000 de euro este cota de piață a lui Matei, potrivit Transfermarkt.

CITESTE SI:

Retrogradații lui Dinamo, stârnesc interes pe piața transferurilor: ”Sunt jucători de la Dinamo pe care i-aș dori”

Ionuţ Nedelcearu poate ajunge la o rivală a lui Dinamo

Adrian Mihalcea, despre situaţia în care a ajuns Dinamo Bucureşti

2 gânduri despre &8222;Gabriel Torje pleacă de la Dinamo! Cu cine urmează să semneze&8221;

Lasă un răspuns