Ionuţ Nedelcearu poate ajunge la o rivală a lui Dinamo

Ionuț Nedelcearu, unul dintre fundașii centrale pe care se bazează Edi Iordănescu la naționala României, a retrogradat cu Crotone în Serie C. La această formație, mai evoluează un român, Vasile Mogoș.

Așa cum a scris și presa din Italia după ce Crotone a retrogradat matematic, este puțin probabil ca fundașul român să rămână în Serie C. Pe lângă nivelul scăzut, acesta ar risca să piardă și contactul cu echipa națională.

Pentru fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti, Ionuț Nedelcearu a fost primul sezon în Italia, unde a reușit să impresioneze, chiar dacă echipa sa a retrogradat în treilea eșalon. Crotone la cumpărat în vara anului trecut de la AEK Athena, pentru 1,2 milioane de euro, iar acesta a semnat un contract valabil până în 2024.

Acum, cu această retrogradare, este posibilă o despărțire a internaționalului româm de Crotone, pentru că este foarte greu de crezut că stoperul va accepta să evolueze la un nivel atât de jos.

Nedelcearu a ajuns în vizorul FCSB

Managerul general, Mihai Stoica a dezvăluit că după rezilierea contractului lui Andrei Miron, FCSB este în căutarea de soluții pentru acoperirea posturilor din apărare, iar una dintre soluții ar fi chiar fostul dinamovist.

Momentan, la FCSB nu s-a discutat despre transferul lui Ionuţ Nedelcearu, iar Gigi Becali n-a fost anunțat pe ce jucător a pus ochii Mihai Stoica.

„Dacă mă pui să aleg un fundaș central pe care să i-l propun lui Gigi, nu am niciunul din Liga 1. Unul care-mi place, a retrogradat în Serie C, e Nedelcearu. Știu trecutul dinamovist, ştiu că-mi place. Îmi place Nedelcearu.

Nu s-a discutat nimic, nici cu Gigi nu am discutat. Acum m-am gândit la un fundaş central român şi-mi place Nedelcearu. Nu știu nimic contractual despre el, doar îmi place. Eu nu știu cum a ajuns la acel nivel, de Serie C”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

CITESTE SI:

Adrian Mihalcea, despre situaţia în care a ajuns Dinamo Bucureşti

Desire Azankpo, „atac cu talpa” la Dusan Uhrin

Giani Kiriță îi răspunde lui Steliano Filip, după acuzele asupra sa: ”Îl sfătuiesc să mă evite”

6 gânduri despre &8222;Ionuţ Nedelcearu poate ajunge la o rivală a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns