Mutare interesantă făcută de Adrian Mihalcea

Fostul atacant și tehnician în Ștefan cel Mare, Adrian Mihalcea (46 de ani), a fost numit, marți, 7 iunie, antrenor principal la Chindia Târgoviște.

Clubul din Târgoviște anunțase angajarea lui Mihalcea la doar 20 de minute după ce confirmase despărțirea de precedentul ”principal”, Emil Săndoi, cel care pregătise echipa în ultimii 2 ani.

”Bun venit, Adrian Mihalcea! AFC Chindia Târgoviște îl întâmpină pe Adrian Dumitru Mihalcea ca noul antrenor al echipei noastre.

Tehnicianul a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire încă un an cu Chindia Târgoviște. Mult succes pe banca tehnică a echipei noastre și rezultate cât mai bune!”, se arată în comunicatul celor de la Chindia.

Adrian Mihalcea, succesorul lui Săndoi pe banca Chindiei, a pregătit ultima dată Unirea Slobozia, locul 6 în play-off-ul Ligii 2, vecină de clasament cu adversara Chindiei de la baraj, Concordia Chiajna.

Anterior, Mihalcea le-a mai pregătit pe ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni și Dinamo, debutând ca principal tot în Slobozia natală, în 2013. A fost și antrenor secund la naționala României în mandatul lui Cosmin Contra.

Ca jucător, Mihalcea a fost om de bază la Dinamo, 181 de meciuri în șase sezoane, cu 16 apariții în tricoul echipei naționale.

La Târgoviște, fostul dinamovist a semnat pe un an, cu drept de prelungire, având drept obiectiv menținerea echipei în Liga 1.

Ilie Lemanaru nu s-a opus plecării lui Adrian Mihalcea de la Unirea Slobozia

Managerul Unirii, Ilie Lemnaru, nu a negat faptul că Adrian Mihalcea se afla în dialog cu Chindia Târgoviște. Conducătorul clubului din Slobozia spunea că nu se poate opune plecării lui Mihalcea la mai bine pentru el.

”Referitor la Adi, noi îi vrem binele, am tot spus că nu ne opunem plecării sale sau a vreunului jucător, dacă e spre binele lor. Deocamdată Adi e antrenorul nostru, eu sunt prieten cu el de foarte mult timp, ne respectăm, dacă va face pasul la Liga 1 ar fi foarte bine pentru viitorul și cariera lui”, spunea Ilie Lemnaru.

CITESTE SI:

Decizie de ultimă oră în privința lui Răzvan Grădinaru și Ricardo Grigore: ”Nu vă ascund că am fost sunat”

Gheorghe Mihali, tranșant: ”E singurul care se zbate”. Ce stadion propune pentru noul sezon

Dusan Uhrin şi-a găsit echipă! Vezi prima reacție, după ce a retrogradat-o pe Dinamo

3 gânduri despre &8222;Mutare interesantă făcută de Adrian Mihalcea&8221;

Lasă un răspuns