Viitorul lot, decis de foști mari jucători dinamoviști: ”Da, este adevărat!”

La Dinamo va fi o reconstrucție masivă în următoarele săptămâni.

Resimțim efectele retrogradării, nu doar la nivel mental, dar și ca lot. O parte dintre jucătorii importanți au plecat deja, ori și-au anunțat plecarea. Vor urma și alții, mai ales că salariile pe care clubul nostru le poate susține în liga secundă sunt departe de nivelul primei ligi.

Astfel, vor fi aduși mulți jucători, pe lângă tinerii din propria pepinieră, care vor face un pas în față următorul sezon. Însă formarea lotului va fi realizată alături de foști mari jucători dinamoviști, care au mai fost prin club în ultimii ani, precum Gică Mihali și Ionel Augustin, care au afirmat că au avut discuții în acest sens cu Răzvan Zăvăleanu:

”Da, este adevărat. Așa am înțeles până acum. Când va fi numit un președinte, va face organigrama clubului. Această comisie ar presupune să ne organizăm bine, să căutăm jucători, să avem fotbaliști competitivi pentru a începe campionatul. Când aduci unu-doi jucători, îți trebuie mai mulți ochi care să-și dea cu părerea. Efectiv să asculți o părere în plus. Domnul Zăvăleanu vă poate spune cine ar trebui să facă parte din această comisie”, a spus Gică Mihali pentru playsport.

”Am avut o discuție cu domnul Zăvăleanu, am vorbit despre lot, pentru a forma un lot pentru reunire. Ce avem la echipa a doua, tineri, o să vedem cine o să mai rămână și trebuie să formăm un lot. Domnul Zăvăleanu ne-a spus că dânsul răspunde din punct de vedere judiciar, iar noi avem competența sportivă. Ajutăm, ce putem să facem, Dinamo este sufletul nostru!”, Ionel Augustin pentru prietenii de la playsport.

”Mi se pare normal, în primul rând, să avem un finanțator puternic, care să-și numească președintele, președintele să-și numească antrenorul și împreună să facă o echipă care să abordeze această numire. Încerc să mă țin de parte de problemele specific de natură sportivă. Intenționez să strâng gloriile, să-i invit să se întâlnească, într-un cadru informal, măcar o data pe lună, pentru a veni cu idei prin care ar putea ajuta clubul”, Răzvan Zăvăleanu pentru Playsport, în urmă cu o săptămână.

CITESTE SI:

Opinie I Andrei Marc: ”O sută de jucători în doi ani”

Igor Jovanovic și-a decis viitorul!

Dinamo, sancționată de Comisia de Disciplină

3 gânduri despre &8222;Viitorul lot, decis de foști mari jucători dinamoviști: ”Da, este adevărat!”&8221;

Lasă un răspuns