Nedelcearu înapoi la Dinamo? ”Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut”

Ionuț Nedelcearu (26 de ani) crescut în Ștefan cel Mare, urmează să o părăsească pe Crotone după retrogradarea echipei în Serie C.

Totuşi, întrucât echipa va evolua în Liga 2 sezonul viitor, Florin Răducioiu nu ştie dacă îl va putea repatria pe fundaşul central.

Florin Răducioiu, a dezvăluit că are o listă lungă cu jucători ca posibile opţiuni pentru Dinamo.

Într-un interviu, team manager-ul lui Dinamo întrebat dacă şi Ionuţ Nedelcearu se numără printre variantele sale, Răducioiu a spus că va încerca să îl convingă şi pe acesta să i se alăture lui Dinamo în Liga 2.

Totuşi, având în vedere salariul pe care îl va dori şi faptul că a evoluat în Serie B sezonul trecut, este greu de crezut că fotbalistul ar fi dispus nu doar să revină în România, ci şi să evolueze în eşalonul secund.

”Mi-aş dori foarte mult (n.r. să aducă foşti jucători de la Dinamo în Liga 2), ca să ajute, pentru că avem nevoie şi de experienţă.

Liga 2 este un campionat dificil, cu deplasări lungi, cu echipe care dau totul pe teren. Va fi un fotbal total diferit de cel din Liga 1.

Avem nevoie de oameni cu experienţă. nu este simplu, dar hai să încercăm să reconstruim ceea ce s-a distrus în aceşti ani.

(n.r. Nedelcearu a spus că nu se duce la FCSB, dar nu ştie dacă va veni la Dinamo, pare un exemplu) Pare un exemplu. Îmi plac oamenii cu caracter şi personalitate.

Evident că am avea nevoie de un jucător ca el. (n.r. poate îl sunaţi) Poate o să îl conving. Am şi eu o listă de jucători. Sunt mai multe propuneri.

Timpul este scurt. Urmează să lucram. Onoare lui. Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut. Le-a dat această şansa de a juca în Occident, de a avea contracte foarte bune.

Şi eu am avut această notorietate prin Dinamo şi evident că îi mulţumesc. De aia am şi venit, că pot ajuta echipa Dinamo la greu”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Orange Sport.

Ionuţ Nedelcearu a fost promovat la prima echipă în 2013 şi vândut cinci ani mai târziu în Rusia, la Ufa, pentru 700.000 de euro.

Apărătorul central a reuşit să însumeze 21 de apariţii la echipa naţională, marcând două goluri.

CITESTE SI:

Mircea Rednic a pierdut procesul cu Dinamo! Ce urmează

Adam Nemec, reacționează după retrogradarea lui Dinamo

Florin Răducioiu, ședință cu Răzvan Zăvăleanu: ”Conducătorii strâng rândurile”

4 gânduri despre &8222;Nedelcearu înapoi la Dinamo? ”Băieţii sunt recunoscători clubului care i-a crescut”&8221;

Lasă un răspuns